Нов обир в квартала на д-р Димитров! Медикът е зле, продава жилището си и...

13.03.2018 / 14:54 7

Снимка bTV

Д-р Иван Димитров не се чувства добре. Направил си е редица изследвания, но не е лежал в болница. Продава жилището си и не иска повече да живее в района, научи Блиц от свои източници.

Въпреки убийството на Жоро Плъха, бандитите не са се стреснали. Тази нощ е извършен нов обир в същия квартал, в луксозна кооперация, в близост до училището в района.

Припомняме, че преди 10-на дни крадецът Жоро Плъха нахлу в гаража на рентгенолога д-р Иван Димитров. Според прокуратурата лекарят е гледал 30 минути от терасата си апаша, а след това е слязъл със зареден пистолет и след схватка го е прострелял.

Близки на медика обаче казаха пред Блиц, че той не е съгласен с тези твърдения и, че истината скоро ще се разбере. Д-р Димитров прекара 72 часа в ареста, в момента е на свобода с марка подписка.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
1
Тя (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Трябва да се научим да спазваме правилата в обществото, а държавата  да оказва контрол чрез своите органи, когато това липсва- циганинът ще влиза в чужди къщи, ще краде,ще  изнасилва безпомощни хора и когато на някой засегнат  му "избият" ще го гръмне.......Кой е виновен?
13
1
1 (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ХИТЛЕР Е НУЖЕН ЗА НАШИТЕ ЦИГАНИ!
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Няма по скапана държава, видяхме как един миризлив циганин погуби живота на едно цивилизовано българско семейство! Ако държавата държеше този циганин там където му е мястото, семейството на доктора щеше да си живее спокойно и щастливо, щеше да бъде полезен като лекар. А сега какво стана, животът на това семейство е погубен от един мръсен мангал! От мутренска и циганска държава, какво да очакваме, само нещастие!
23
2
До БРЯ-БРЯ (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ако убия някой като Плъха (който си го е търсил) и после преживявам събитието, не значи, че съм постъпил неправилно като съм го убил. Явно не си патил от крадливи цигани. А това за казармата е друго - там е загинал съвсем невинен човек. Нормална е такава реакция.
3
5
БРЯ-БРЯ (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
УБИИ И ПОСЛЕ ЩЕ ТЕ ПИТАМ ХРАБРЕЦО..ДАЛИ ЩЕ ТИ ПУКА ИЛИ НЕ..НИЕ ОТ КАРАУЛА НИ ТРЯБВАШЕ ЕДНА СЕДМИЦА ,ЗА ДА СЕ ОЧОВЕЧИМ..ПРИ УСЛОВИЕ ,ЧЕ НЕ СМЕ ЗАСТРЕЛЯЛИ МОМЧЕТО..
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Новобранката не е мръсен Плъх, с хиляди кражби,застрашаващ живота на хората.Трябва да се прави разлика-между Човек и смрадлив,Крадлив и Нагъл Плъх!Доктора го чакаме при нас-но да спре да се огъва.Кварталът да не спи ,а да взима пример,кого чака? БезЗакона? 
6
15
БРЯ-БРЯ (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ЗНАЧИ ДОКТОРА МУ Е ОСТАНАЛА НЯКАКВА СЪВЕСТ..МАЙ НЕ МОЖЕ ДА ПРЕЖИВЕЕ ,ЧЕ Е УБИЛ ЧОВЕК..В КАЗАРМАТА КОЛЕГА ЗАСТРЕЛЯ НОВОБРАНКА И СЛЕД ТОВА ПРЕВЪРТЯ...ДАНО ДА СЕ Е ОПРАВИЛ ,НАПРАВО ГО НЕВОЛНО ,ПО НЕПРЕДПАЗЛИВОСТ..
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама