Нов скандал! Журналистът, потрошил паметника ни в Македония: Земетресение ли имаше или...

25.09.2016 / 12:52 17

Скандалът продължава да се завихря с пълна сила.

След като македонския журналист Миленко Неделковски поруга и разруши паметника ни на Каймак-Чалан той продължава с нападките.

В една от последните си публикации той дори си позволява да се гаври и с проф. Божидар Димитров.След вчерашното земетресение в Македония журналистът е написал: "Земетресение ли е това или таш...е ми изтръпнаха, че татарският глупак Б. Димитров ще ме съди?!"

Публикацията е зарината от укорителни коментари на българи, които се гневят не само на думите му за родния професор и директор на Националния исторически музей, а и заради деянието му от преди дни, видя Блиц.

След скандала Неделковски явно е решил да продължи да провокира българите. Той пусна видео в профила си във "Фейсбук", на който иронично говори, че е загубил съня си, защото няма да може да влезе в България и да разгледа комунистическите стари сгради. "Загубих и апетит, защото татарите вече няма да ми позволят да вляза в България. Сега вече не знам какво ще правя."

Междувременно целият профил на журналистът е заринат от гневни коментари на нашенци, които не се свенят да използват много цветни обиди. Властите в Македония пък заявиха, че паметникът е бил незаконен и страната ни трябвало да спазва правилата.

Бойко Борисов вчера заяви, че, ако страната не се разграничи от постъпката на Миленко Неделковски, България няма да ги подкрепи за влизането им в ЕС.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
1
МоРсКи (преди 7 години)
Рейтинг: 2980 | Одобрение: 1160
А дано, че не мога да ги понасям и тях и скапаните турци/мангали.
VHG
7
1
МоРсКи (преди 7 години)
Рейтинг: 2980 | Одобрение: 1160
Не си струва да дам и една стотинка за бензин да се разхождам до там заради този македонски боклук и тази ограничена "държава". А ти явно си от същото племе!
VHG
21
0
kris (преди 7 години)
Рейтинг: 357795 | Одобрение: 59300
Що е маке , все е лайно ....!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
30
1
морският (преди 7 години)
Рейтинг: 37444 | Одобрение: 21759
Тоя трябва да бъде издирен и възмезден за деянието си!Нинджа
31
0
МоРсКи (преди 7 години)
Рейтинг: 2980 | Одобрение: 1160
Ей тоя боклук само да го хвана... мамичката му македонска ще го изям с парцалите.
VHG

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама