Нова детска площадка във Варна шашна родители и деца! На входа те посреща... планина от боклуци (фото)

06.09.2015 / 15:06 5

Мръсотията във Варна става все по-непоносима.

Децата си имат нова детска площадка. Намира се зад бл. 27 на бул. „Владислав“ на спирка „Родина“. Мястото е пълно със забавления за хлапетата. Има само един проблем – препълнено е с боклуци. 

Причината – точно отпред са поставени контейнерите за смет.

Там обаче, освен боклук, има и изхвърлени мебели. Точно над тях са стълбите към люлките. За да стигнат до тях, малки и големи трябва да преминават през планини от вонящи отпадъци.

Дали контейнерите може да се преместят, не се знае, но засега хората от района казват само двузначно: „Благодарим за новата детска площадка!“

Следете всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

Бъдете с нас навсякъде и през вашия мобилен телефон!

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
0
Нено (преди 5 години)
Рейтинг: 8053 | Одобрение: 3073
  Относно детските площадки - само за 2 месеца в район Приморски (между ХЕИ и ул. "Ген. Колев";) построиха около 6-7 детски площадки в междублоковите пространства. Наистина красиви, добре осветени, до късно там играят деца. Чудесна инициатива. Районът се преобрази. Само се питам - защо това (като по команда) се случва месеци преди кметските избори? Не можеше ли това да стане преди година-две-три? Дори и причината да е следващия мандат на кметовете, начинанието е похвално. И веднага се налага предложението - нека кметски избори да има всяка година!!
4
0
ЖорО (преди 5 години)
Рейтинг: 378 | Одобрение: 18
родители, ако не са ви мили децата пускайте ги да играят на такива площадки.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама