Нова година – нова работа, а защо не и в Германия?

09.01.2019 / 14:48 0

В началото на годината много от нас анализират изминалата година и си поставят цели за следващата. Ако една от вашите новогодишни цели е да започнете нова доходоносна работа, да научите нов език или да пътувате в чужбина, продължавайте да четете.

 

 

Едно от най-големите предизвикателства при търсенето на работа в чужбина е да намерите сигурен и надежден работодател. По този начин ще избегнете рискове при пътуването, както и некоректно отношение при заплащането и осигуряването.

 

 

Защо да се доверите на Promedica24?
Фирмата е с над 14 години опит в наемането на болногледачи за работа в Германия. Като лидер на пазара за социални асистенти, Promedica24 предлага професионална и достъпна алтернатива на старческите домове. Компанията полага усилия да набира най-подходящия персонал и постоянно да усъвършенства квалификациите му. Досега с Промедика са работили над 35 хиляди болногледача, като всеки четвърти от тях е бил препоръчан.

Работейки с лидера на пазара за болногледачи в Германия, вие получавате:

 

 

 • Възможност да научите НЕМСКИ език напълно безплатноPromedica24 провежда редица курсове в цялата страна по немски, безплатни за нейните служители. Курсът е интензивен, с продължителност от около 2 месеца и има за цел да ви подготви за работата като болногледач. След приключване на курса се провежда интервю по немски език, което определя нивото ви.
   

 • Допълнително медицинско обучение
   

 • Организирано от фирмата пътуване до Германия – спестете си стреса от стоене по гарите и търсене на спирки – Promedica24 ще ви закара до вратата на клиента и ще може да се насладите на едно спокойно пътуване
   

 • Поети разходи за път и настаняване

 

 • Личен координатор – По време на престоя ви в Германия за вас ще отговаря личен координатор, който ще бъде на разположение за вас за всякакви възникнали въпроси и проблеми в работно време.
   

 • Връзка с фирмата 24/7 – Извънредна ситуация в 1 през нощта? Не се притеснявайте, обадете се на алармения телефон на Промедика24.
   

 • Легална и сигурна работа
   

 • Избор на време за престой – вие сами решавате колко време искате да прекарате в Германия – 1, 2 или 3 месеца
   

 • Избор на оферта – сами преценявате за какъв пациент сте готови да се грижите. В Promedica24 уважават личната преценка на всеки болногледач и се съобразяват с нея.
   

 • Възможности за развитие – много от социалните асистенти на Promedica24 получават повишение след първо или второ пътуване! Език се учи най-добре на място и след престой в Германия имате възможност за нова оценка на нивото ви по немски. Ако сте го подобрили, ще получите увеличение на заплатата!

 

 

 

 

Попитайте за безплатен курс по немски език в офисите на Promedica24:

София 02/492 54 34

Варна 052/91 95 56

Бургас 056/91 68 99

Пловдив 032/57 01 37

Русе 082/51 89 19

Елате на среща във вашия град – вижте графика за Януари тук!

*публикация

 

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.htmlПоследни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама