Нова отговори на bTV с таблица: VIP Brother 2016 е категоричният избор на зрителите!

12.09.2016 / 14:35 11

Снимка: Нова Тв

След като през есента на 2014 г. NOVA отне лидерството от основния си конкурент, през 2015 го затвърди, през пролетта и лятото на 2016 увеличи преднината си и преди броени дни реализира изключително силен старт на есенния телевизионен сезон с концерта, пише Блиц.

Заедно сме номер 1, NOVA продължава тенденцията на успешните стартове с началото на юбилейния 10-и сезон на най-бляскавото и интригуващото риалити VIP Brother. Близо един милион зрители са проследили най-интересните моменти от влизането на новите Съквартиранти в най-известната Къща в България.Според данните на независимата международна пийпълметрична агенция Нилсен Адмосфер, стартът на VIP Brother 2016 снощи печели категоричен успех, привличайки повече зрители сред всички основни целеви групи спрямо втората по гледаемост медия - bTV. Особено красноречиви са резултатите сред активното градско население (18-49 г)., където VIP Brother привлича  32.8% от зрителите, което е с над 44 % или над 10 пункта повече от втората по гледаемост телевизия (22,3 %) в същия часовия слот (19:58-23:28). 


  
Категорична преднина NOVA отбелязва и сред най-трудните за достигане зрители, а именно младата аудитория 18-34 г.  с дял от 31.8%  срещу почти 10 пункта по-ниски резултати за втората по гледаемост медия - bTV – 22,3 % за същата целева група. VIP Brother e безспорният избор и на представителките на нежния пол (жени 25-54 г.)  с дял от 35.1, където NOVA отново привлича с близо 10 пункта по-голям аудиторен дял спрямо bTV – 25,9 %. 

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
l (преди 2 години)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ne iskam da me promivat mozka s gluposti zatova ne gledam televizia
1
0
123 (преди 2 години)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Виждам, виждам!Писането на коментари ви е достатъчно.Дерзайте!
2
0
натиснии... (преди 2 години)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Воайрско и долнопробно предаване с цел промиване на мозъка/или каквото е останало от него/,за да не забелязваме отвратителната действителност, която ни заобикаля .
3
0
естествено (преди 2 години)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Нормално.Българите сме сейраджии.  Дайте ни двойна порция  брадър ,съдби на кръстопът и ден и нощ не ни стига
2
0
мотовилка (преди 2 години)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Сега три месеца трябва да им гледаме простотиите. Дано никой не ги гледа, че догодина да престанат с техните простотии и измислени звезди.
2
0
kaka (преди 2 години)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Съгласна съм ,че Нова е с по-качествени предавания и проекти- с изключение на това ,че въртят едни и същи лица, поне предаванията са интересни и не се налага да гледаме турски сериали, но Вип брадър не ми се вярва да е с по-висок рейтинг- или всичко е манипулирано и за пореден път взеха зрителя "за мезе" или ако е имало интерес е колкото да се видят участниците. Много слаб подбор- почти всички са дразнещи и безинтересни особи, но очевидно вече и никой не иска да влиза в тази къща, освен позабравени или неизвестни "випове". Очевидно пак се залага на концепция със скандали- предвид вкарването на бивши двойки и пр....жалко- а трябваше да е забавно!
3
0
Дудко (преди 2 години)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
2ри и 3-ти канал изобщо не ги пипам!!!
5
0
ввв (преди 2 години)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ние, умничките си имаме достатъчно други занимания, а не да зяпаме помии по телевизията.
0
4
123 (преди 2 години)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
А вие умнички, които сте извън народа,  какво гледахте?Може би фермата?
11
0
Реалист (преди 2 години)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
И кой гледа този балвоч само човек с психични отклонения или нерви за трошене може да гледа тази глупост. Народа беден и гладен те дават милиони хонорари за измислени звезди и тъпи фолк диви.
8
1
ввв (преди 2 години)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Нормално, народа масово изпростява и затъпява...
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама