Новата патрулка снима всичко! Ето и как вече ни принтират акта на пътя

07.12.2017 / 12:37 1

Снимка Пик

Новата патрулка снима всичко! Ето и как вече ни принтират акта на пътя! Подробностите разкри Илия Георгиев, служител на Отдел Пътна полиция към дирекция Национална полиция пред журналисти на семинар „Високи компетенции по безопасност на движението по пътищата – качествена публична информираност“, пише Пик.

„Камерите, които заснемат движението по пътя са три, като има и такава, която следи действията на служителите на Пътна полиция. Камерите са такива, че могат да се ползват и през нощта, когато се извършват проверки. Колите са оборудвани с достатъчно акумулатори, за да издържат захранването на камерите“, поясни Илия Георгиев.

Той добави, че вече доста коли са оборудвани с мобилни принтери, които на място ще отпечатват административното нарушение в два екземпляра, като единият се връчва на нарушителя, а другият се предава от служителите при приключване на смяната им.

„Улеснението сега е такова, че с принтирането на нарушението то директно влиза в системата. Вече няма да има нужда друг човек да го качва в системата, за да бъде заведено. След като се принтира, вече започват да текат и законовите срокове за плащане на глобата и т.н.“, добави служителят на Пътна полиция. 

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
8
0
БАЙ ХОЙ (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Оруел от фантаст "1984" става УЖАСЕН реалист ! Четете докато все още не са ви забранили : Германското правителство иска достъп до всеки компютър и мобилно устройство . Забраниха "Чичо Томовата колиба" заради употребата на думата НЕГРИ , скоро сигурно "Десет малки негърчета", а и "Дон Кихот" заради :" Свободата Санчо , е велико дело " 
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама