Новият ХИТ сред луксозните подаръци - вечните рози от La Belle Rose

14.09.2018 / 13:10 0

В наши дни вечните рози са почти непознати на пазара в България, но това не означава, че не съществуват брандове, които да ги превърнат в истински хит сред луксозните подаръци.  Една нова българска марка предоставя възможност на клиентите да направят луксозен подарък, който е непознат за нашия пазар и предизвиква радост и възхищение у всеки, който се докосне до него. В този ред на мисли La Belle Rose постигна отлични резултати за кратко време.

Търговците, които предлагат вечни рози у нас, са рядкост. Вечните рози са естествени рози, балсамирани по специална технология. Самата система за балсамиране, оцветяване и подхранване на тези чудесни цветя, е много сложна, а това предразполага към много упорита работа и желание от страна на флористичните брандове. За щастие качеството  на розите е първокласно и всеки може да се докосне до него, за да зарадва любимите си хора, били те съпрузи, приятели, роднини и т.н.

Избор от 15 цвята вечни рози La Belle Rose за доброто Ви настроение

La Belle Rose даде възможност на хиляди, та даже десетки хиляди интернет потребители да се възползват от красивите вечни рози, които пленяват сърцето на получателите си. Тази марка се наложи в България, като предостави опции за селекция между над 15 цвята рози, сред които: червени, бели, розови, жълти, черни, оранжеви, сини, златни, сребърни и други.

Всеки един цвят носи определена символика, но за тези, които търсят по-подробна информация, могат да отворят официалния сайт на търговеца - https://labellerose.bg/. В него е написано всичко най-интересно относно технологията за балсамиране и изработка на вечните рози, както и възможност да ги поръчате в луксозна кутия, за да зарадвате любимия човек.

Колоритът е от съществено значение при избора на цветя и съществуващите багри могат да докоснат и най-упоритите сърца. Кутиите на La Belle Rose са дизайнерски изработени от луксозна хартия, златно лого, а вечните рози са грижливо аранжирани до постигане на един съвършен вид, съизмерим с френските стандарти за аранжировка. По-важното е, че романтичната кутия La Belle Rose ще просъществува дълго във времето, за да радва получателя си месеци, и дори години наред.

Как се роди идеята за продажба на вечни рози от La Belle Rose?

Изкуството за създаване на вечни рози идва от Франция, където много хора се наслаждават на любимите си цветя за възможно най-дълго време. Разбира се, както всеки един важен продукт и цветята получиха своето важно място в България. За това се погрижи фирмата La Belle Rose, която предложи дълготрайни балсамирани рози в страната. Естествено реакцията на потребителите не закъсня и много от тях побързаха да се снабдят с редките и красиви вечни рози.

Търговецът на дълготрайни рози отбеляза бум в продажбите още през първите месеци откакто се появи на пазара. Можете да разгледате страниците на бранда във Фейсбук и Инстаграм. По-важното в случая е, че романтично настроените мъже и жени могат да се възползват от достъпните цени и уникалния чар на розите, които живеят до 5 години. В случай, че искате да заблестите с оригиналност, то вижте този естетически издържан и луксозен подарък, който ще зарадва  най-обичаните от вас хора!

 

 

 

* публикация

 

 

 

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама