php shell shell download ucuz takipçi al leke kremi takipçi al pubgmobile antalyahaber antalya hamam böceği ilaçlama

Новият шеф на охраната на "Гранд мол" пред флаш моба: „Аз отговарям за моите момчета“

22.03.2015 / 15:55 34

„За работата и поведението на моите момчета отговарям аз“. Това коментира началникът на новата охранителна фирма "Викинг Инс" в Гранд мол Георги Алексиев. Мъжът отговори на въпросите на десетките протестиращи граждани, които нахлуха в сградата с табели „Не на терора“. Повечето бяха облекли изцапани дрехи, напомнящи за „клошарско облекло“, като на човека, който е бил пребит до смърт на същото място. Според тях той е изгубил живота си, тъй като не е бил облечен в маркови дрехи, стана ясно от плакатите в ръцете им. На прегънати картони пред входа на сградата, повечето изписаха „Аз съм Нягол“ или „Je suis Нягол“. След няколко обиколки из коридорите с призиви срещу агресията по мегафоните, протестиращите излязоха навън и коленичиха в памет на загиналия мъж. След това се насочиха за бдение към гроба му.

Още 70 камери ще следят паркинг зоните и евакуационните коридори, обещават от ръководството на мола. Засиленото видеонаблюдение е част от радикалните промени в организацията на сигурността в търговският център седмица след трагедията с Нягол. Беше прекратен договорът на фирмата „Джи Ем Секюрити“, чиито служители извършиха фаталната саморазправа, уточняват от там.

Новата охранителна фирма е наета временно до провеждането на конкурс. Това е „Викинг Инс“, чийто екип има опит в охраняването на големи обекти с висока степен на сложност.

Съвместно с ръководството на новата охранителна фирма мениджмънтът на мола е изготвила експертна оценка на системата за видеонаблюдение на територията на търговския център. Била е направена и техническа проверка на цялата апаратура за видеонаблюдение и сигнализация.

„Сигналите на граждани ни помогнаха много в дефинирането на проблемните зони – каза директорът на мола Иво Генов. – Базирайки се на тях и на експертната оценка, ние разработихме нова схема за разпределение на охранителните видеокамери на територията на комплекса. Към досегашните 120 камери добавяме още 70 нови. С тях ще покрием напълно паркинг зоните и евакуационните коридори.“

Увеличават се охраняемите зони в комплекса. Засилва се контролът върху дейността на охранителите от страна на управленското дружество на Grand Mall. Ежедневни проверки на състоянието на служителите и строга отчетност ще гарантират по-добрата грижа за сигурността на наемателите и посетителите в търговския център.

 „Този трагичен случай обърна вниманието на обществото върху принципите на подбор и работа на охранителните фирми у нас, върху ценностната система на младежите, които се занимават със силови дейности, върху отношението към различните. Ние от мениджмънта на мола дълбоко съжаляваме за случилото се и с мисълта да предотвратим други нещастия също се включваме в този обществен дебат. Призоваваме и наемателите, и посетителите на мола да бъват активни и да ни информират незабавно при забелязана нередност, за да можем да предотвратяваме инцидентите още в зародиш. Търсете ни, ние сме на ваше разположение и ще отговорим на всеки ваш сигнал“ – каза директорът на мола.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
1
varna (преди 6 години)
Рейтинг: 12264 | Одобрение: 2919
След няколко обиколки пак същото
https://www.youtube.com/channel/UCcNbP1ZRiwsNeeSIBij7-bA?view_as=subscriber
6
7
Калина (преди 6 години)
Рейтинг: 129 | Одобрение: 49
Браво Варна!.....кое му е бравото???Че са отишли на разходка в мола с картонените си агитации?А те дали ще дадат смъртната присъда на онези пишлемета,които са убили човечеца защото го помислили за клошар?И да е бил такъв - какво право им дава да го бият вместо най-учтиво и възпитано да го помолят да напусне сградата,макар че може да се случи на такъв нвщастник да иска да ползва тоалетната в мола.Това престъпление което заслужава смърт ли е?
9
0
силветърс (преди 6 години)
Рейтинг: 2678 | Одобрение: -252
то сигурно и бившата охранителна така е казвала,но уви...
17
1
subaru55553 (преди 6 години)
Рейтинг: 420 | Одобрение: 220
Ако ще и 140 камери да сложат да следят, когато им е удобно връзката ще прекъсне за няколко минути и ще се случи каквото трябва. Колкото до събитието браво на всички за указано уважение към човека.
5
1
varna (преди 6 години)
Рейтинг: 12264 | Одобрение: 2919
И какво
https://www.youtube.com/channel/UCcNbP1ZRiwsNeeSIBij7-bA?view_as=subscriber

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
php shell shell download ucuz takipçi al leke kremi takipçi al pubgmobile antalyahaber antalya hamam böceği ilaçlama
реклама sikik