Ново съоръжение в Морската градина във Варна, дали ще оцелее?

06.11.2018 / 11:35 6

© Varna24.bg 

Умна пейка ще заработи от днес в Детския кът на Морската градина, съобщиха за Varna24.bg авторите на проекта. 

Те са трима приятели от детинство, които решили да направят нещо полезно за Варна. Зад идеята, финансирана по проект "Младежка заетост" към Община Варна, стоят Баркев Киркоров, Младен Николов и Росен Гевшеков. 

Умната пейка е разположена до езерцето в парка и ще дава възможност за зареждане на мобилни телефони от днес, а от другата седмица и за ползване на безплатен безжичен интернет, обясни за медията ни Баркев. 

"Искахме да създадем място, където да се събират младите хора и да общуват. Държахме да е екологична като производство, затова ще се захранва със слънчев панел. Изработена е от алуминий и стъкло. Отстрани има екран, на който ще се завърти любопитна информация за Варна, ще се рекламират туристически обекти в града, ще се ползва и за реклама", разказа Бари. 

Той е убеден, че творението им ще оцелее, предвид това че е на място с човекопоток, където има охрана и постоянен персонал, който ще следи за опазването й.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
0
якошиба (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ТАКА КАКТО СТЕ НАПИСАЛИ ЗАГЛАВИЕТО ВСЕ ЕДНО ПОДКАНЯТЕ ВАНДАЛИТЕ ДА РУШАТ -ЖАЛКА РАБОТА
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
До ФКЦ имаше нещо като соларна зарядна станция. Не съм минавал скоро, но последня път като я видях, беше "разкостена"...
3
3
Говори Бай Брадър (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Говори Бай Брадър. Алоууу, варненскити миндили , я си признайти кой ма изплющя в тъмноту ? Другия път предупреждавайти да си слагам вазелин. Щот Бай Брадър сега си слага лед на задника зарад вас. Аааа!
6
3
Иван (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Поредната глупост за която някой е взел пари. Но защо да не вземе когато дават? Та има ли пейка на която не може да се сяда, изработена от алуминий и стъкло? По-добре би било тази пейка да раздава презервативи от които имат нужда младите хора в парка, в който според този проект се събират и общуват.
4
3
Atna (преди 2 месеца)
Рейтинг: 2048 | Одобрение: 948
Няма да изкара зимата. Лош мат'риал.
4
5
Говори Бай Брадър (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Говори Бай Брадър, Алоууу, Варненски миндили. Имате Тайна Мисийка.  Искам да потрошат пейката. След което да пишете  възмутени постове.   Който пръв успее с пейката, ще получи награди - Бай Брадърт ще му  изплющи на челтот една червена звездъ да се кефи.  Мисийка почни.
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама