Ново съоръжение в Морската градина във Варна, дали ще оцелее?

06.11.2018 / 11:35 6

© Varna24.bg 

Умна пейка ще заработи от днес в Детския кът на Морската градина, съобщиха за Varna24.bg авторите на проекта. 

Те са трима приятели от детинство, които решили да направят нещо полезно за Варна. Зад идеята, финансирана по проект "Младежка заетост" към Община Варна, стоят Баркев Киркоров, Младен Николов и Росен Гевшеков. 

Умната пейка е разположена до езерцето в парка и ще дава възможност за зареждане на мобилни телефони от днес, а от другата седмица и за ползване на безплатен безжичен интернет, обясни за медията ни Баркев. 

"Искахме да създадем място, където да се събират младите хора и да общуват. Държахме да е екологична като производство, затова ще се захранва със слънчев панел. Изработена е от алуминий и стъкло. Отстрани има екран, на който ще се завърти любопитна информация за Варна, ще се рекламират туристически обекти в града, ще се ползва и за реклама", разказа Бари. 

Той е убеден, че творението им ще оцелее, предвид това че е на място с човекопоток, където има охрана и постоянен персонал, който ще следи за опазването й.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
3
Atna (преди 5 месеца)
Рейтинг: 3068 | Одобрение: 1468
Няма да изкара зимата. Лош мат'риал.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама