Ново забележително заведение отвори врати във Варна! SeaCrets - там, където се пазят морските тайни

01.06.2018 / 12:01 0

На 18-ти май откри новото колоритно заведение SeaCrets. То се намира на крайбрежната алея във Варна и идеално се вписва в стила на обновената плажна ивица.

SeaCrets e място за релаксация, за плаж, почивка и любуване на прекрасната морска гледка. Разположен точно на плажа SeaCrets е перфектното място, в което да се попечете върху шезлонга, докато пиете освежаващ коктейл на фона на успокояваща музика. В заведението има и удобни легла – шатри, на които може даже и да поспите.

SeaCrets e с изцяло нов дизайн, обновен и ще работи целогодишно. Изграден на два етажа, би угодил на всеки вкус- с шезлонги на пясъка, столчета на сянка, удобни сепарета на втория етаж, както и на самата веранда. Уютът, който се носи от шума на вълните, гларусите и фоновата музика би накарал всеки да забрави за проблемите и да се откъсне от забързаното ежедневие.

Освен всичко изброено SeaCrets предлага на своите клиенти и вкусни морски изкушения. Менюто на кухнята ще е богато, като ще включва и много морски дарове - миди, калмари, скариди, риба, а освен тях и познатите бургери, картофки и салати.

И все пак това не е всичко! За да бъде комфорта Ви максимален, SeaCrets ще зарадва гостите си с музика на живо, като ще кани изпълнители в четвъртък, петък и събота. Ние вече нямаме търпение, а ти?

SeaCrets е създадено от собствениците на известните заведения Cheers, Masquarade и Egoist, затова може да очаквате същия професионализъм и качество.

SeaCrets очаква своите клиенти и им гарантира незабравими емоции!

Тел. за резервации: 088 603 3353

*Реклама

 

 

 

 

 

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама