Няма да има задължителни сесии на Общински съвет-Варна всеки месец

25.11.2021 / 16:52 1

снимка "Петел"

Комисията за изменение и допълнение на правилника за организация и дейността на Общински съвет – Варна отхвърли предложенията на общинския съветник от ДБ Николай Капитанов, сред които беше и задължителното събиране на местния парламент на заседание всеки трети четвъртък на месеца. След решението Капитанов коментира пред Радио Варна, че то е взето по чисто формални признаци. Според него това става практика за Общински съвет – Варна и всички предложения извън мнозинството около ГЕРБ се отхвърлят най-често така. Капитанов коментира, че по-важно е да се провежда истински дебат, за да се постигат най-добрите резултати за гражданите.

Председателят на общинския съвет Тодор Балабанов (ГЕРБ) се включи в работата на комисията, за да защити досегашния правилник. Според него големият проблем е, че част от съветниците не се интересуват от дейността на съвета регулярно, а само преди сесии.Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
4
KRISTINCHO (преди 2 месеца)
Рейтинг: 5454 | Одобрение: -1911
Слава богу, че справедливостта възтържествува. Да заседават задължително, веднъж месечно, щяха да накъсат любимите ни съветници от работа.
Дядо е най СЪВЪРШЕНИЯ глупак в сайта.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама