Нямат край проблемите за хората в Синята зона на Варна! Който живее под наем в центъра - направо да продава колата

07.08.2018 / 17:09 30

Поредно писмо на поставен в безисходица жител на Варна се получи в редакцията на "Петел" и причината отново е същата - Синята зона, която дори още не е въведена напълно.

Този път проблемът е на всички, които живеят в центъра на Варна под наем. Те се поставени в абсурдна ситуация - или да търсят място за паркиране извън зоната или да наемат гараж (което е на практика невъзможно) или ... простно да се откажат от колата. Другият вариант е да се преместят да живеят извън Синята зона. Това обаче не само ще е по-неудобно за тях. Това ще удари и собствениците на имоти, старите варненци, които разчитат на парите от наеми.

Което от своя страна поставя въпроса чий интерес в крайна сметка защитава зоната?

Ето как нашия читател описва ситуацията без изход, в която го е вкарала Община Варна:

"Аз живея под наем , наемодателят ми предоставя договора за наем, но ми отказва да ми направи постоянна адресна регистрация (за временна е съгласен).
От "Общински паркинги и синя зона" ми искат постоянна адресна регистрация, талонът на колата да съвпада с този адрес и договор за наем.
Тези изисквания не си ли противоречат - хем договор за наем, хем постоянен адрес?
Аз как да си изкарам талон за паркиране?"

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
7
3
Варна (преди 8 месеца)
Рейтинг: 55791 | Одобрение: 30251
Портних трябва незабавно да си подаде оставката и да се спрат всички кражби и корупция. Да влезе ДАНС и Сметната палата. Хората нямат никакво доверие в управляващите. Оляхте се с кражбите и застрашавате цялото нормално съществуване на държавата. 
ОСТАВКА НА ПОРТНИХ И ЦЕЛИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ!
9
4
Mercenary (преди 8 месеца)
Рейтинг: 36950 | Одобрение: 12065
Това ще удари и собствениците на имоти, старите варненци, които разчитат на парите от наеми ======================================================================= А някои балъци тук, се кефеха, че синя зона ще уплаши "селяните от Владиславово" ...

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама