Обрат! Основната версия за аваиокатастрофата в Крумово падна, отговорът за трагедията дава черната кутия на хеликоптера

13.06.2018 / 17:46 5

Черната кутия на разбилия се вертолет край летище Пловдив ще даде отговори защо се е стигнало до катастрофата. Устройството вече е свалено и е в добро състояние, съобщава bTV. Разследващите в момента разчитат записа. Разбилият се хеликоптер е прибран в един от хангарите на авиобаза „Крумово” и е под охрана.

До него достъп имат само разследващите. Оттам признават, че изпитват остра нужда от резервни части за руските машини. Часовете за полети на пилотите са достигнали критичния минимум, предупреди командирът на авиобазата. Липсата на средства е оставила пилотите на земята. Има летци, които имат едва по четири часа полет на година. Със сигурност обаче ниският нальот не е сред причините за трагедията с разбилия се вертолет, казват от авиобазата. „Съществуваше един вид канибализъм, когато искаме да поддържаме един вертолет, поне един в изправност, тогава се вземат части от друг, и това не е само при вертолетите, това е и при самолетите”, заяви генерал Димитър Иванов, командир на 24 авиобаза Крумово.
 

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
Дебили (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
какво значение има какъв е хеликоптера РУСКИ СЪВЕТСКИ НАТОВСКИ ТАДЖИКИСТАНСКИ ТАЛИБАНСКИ НЯМА ПАРИ КРАДЕ СЕ НЯМА ПОДДРЪЖКА НЕ СЕ КУПВУВАТ РЕЗЕВИН ЧАСТИ НЕ СЕ ИЗВЪРШВА ОБСЛУЖВАНЕ СЛЕД СЪОТВЕТНИТЕ ЛЕТАТЕЛНИ И МОТО ЧАСОВЕ НА МАШИНАТА И АГРЕГАТИТЕ ПИЛОТИТЕ ЛЕТЯТ 2 ПЪТИ В ГОДИНАТА ПО ЧАС И ПОЛОВИНА??????????? ПОСЛЕ КОЙ НИ СРА В ГАЩИТЕ???????????????????
3
1
До Mercenary (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
На 09 юни 2017 год какъв беше хеликоптера дето падна в Черно море пред Камчия? Руски "таралясник" или "Пантер" - френско производство струващ над €20 млн! Хайде да видим от трите "Спартан"-а колко летят в момента? Май само един, а другите два са "на трупчета", защото поддръжката им струва "майка си и баща си" ама иначе ги купихме еФтино!
4
15
Mercenary (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Отговорът на причината за аварията е стрият руски трошляк Ми-17.
8
0
пише обрат (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
а надолу 0 мама ви
11
2
БАЙ ХОЙ (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Как точно падна , като още нищо не е разчетено ??????
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама