Община Варна ще вози 100 черноморци на финала в Бургас. Левскари – категорично не!

13.05.2015 / 12:18 7

Общината плаща автобуса на 100 фена на „Черно море“ за финала за Купата на България по футбол в Бургас на 30 май. Кой ще се вози безплатно ще реши фенклуба на отбора финалист. Варненските общински съветници специално подчертаха, че нямат намерение да возят към финала привърженици на „Левски“. Някои варненски избраници, известни със симпатиите си към другия варненски клуб – „Спартак“ коментираха, че това е дискриминация. Това пък даде повод на „черноморците“ в съвета и представители на „Нашият град“ да коментират, че те биха подкрепили и „Спартак“ по този начин, ако стигнат до някакъв финал, „когато и да е това“.

В крайна сметка закачките бяха прекратени и съветът реши за пореден път да помогне на варненския футбол. В решението изрично беше упоменато, че общински съветници и представители на кметската администрация нямат право да ползват безплатния транспорт. 

Следете 24 часа в денонощието най-ексклузивните новини от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
1
mrysna_usta (преди 6 години)
Рейтинг: 183 | Одобрение: 58
Това е голяма простотия, фен клуба ще реши кои да са 100-те човека а останалите да си плащат, по-добре да няма безплатен транспорт от колкото да има за определени хора.....

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама
sikik