Общински съветник от Варна определи глобите на неправилно паркиралите като тормоз!

19.05.2017 / 11:38 17

Бившият шеф на Пристанище Варна и настоящ съветник от групата „Граждани и експерти и СДС”  Божидар Чапаров заяви, че Общинска полиция в морския град упражнява тормоз върху гражданите, като им налага редовно глоби за неправилно паркиране.

На сесията на общинския съвет той коментира , че това се случва постоянно на ул. „Марин Дринов”. „Знам, ще кажете, че нарушението си е нарушение, но само на това място в града ли има такива?”, попита риторично Чапаров.  Той обаче постави съвсем точно и остро важни въпроси, като например кога Варна най-сетне ще има синя зона и колко смята да инвестира общината в решаването на проблема с паркирането.

Чапаров подчерта, че налагените глоби правят неприятно впечатление на гостите на Варна, особено на тези, които са посетили града специално в качеството му на Европейска младежка столица през 2017-а. Кметът Иван Портних, който присъства в първата част на сесията на местния парламент във Варна, не отговори на въпросипе на Чапаров.

Всяка минута очаквай сензационна новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във "Фейсбук" групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
Рейтинг: 47406 | Одобрение: 3101
Решението е просто, не можеш да си позволиш автомобил, не притежаваш такъв !!!
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Два-три от същите по капаци и калници и следва ПРЕБОЯДИСВАНЕ. Остава да се снабдя с няколко пачки и да раздам на моите хора във Варна. 
2
0
само да попитам (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
на синята зона на ул. Преслав работещия от 30 години на ъгъла златар с арменско име, си паркира строшения пасат, който стои цял ден с един прегънат бон от преди седмица.  Абсолютно същото е и с едната от собственичките на магазин за бои на ул.Чаталджа. Нейната кола дори и стар бон няма, все пак не е умна като арменеца. Но, все пак двамата мухльовци със смешния пикап си мислят, че са голяма работа като слагат и махат скоба и глобяват по 27 лв. Мишлета общински, тия 27 лв ги вадя за 15 минути, не съм решил да дам два бона за камери, да спра една кола и да се простите с жалката си заплата от 550 лв. За тия със синьото рено говоря, или всички ще плащат или отивате на борсата.
7
1
оня (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Паркинги има, но няма желаещи за паркиране. Защото българите най-много мразим да настинем и да се минем. Например този смешник общинския съветник можеше да паркира на паркинга на общината и едва ли 2 лева са му проблем, но как да са мине да ги даде, като други минават без плащане. 
1
0
бай кой (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
спокойно и тръбите ще заминат скоро.........
4
3
Ханк Рум (преди 11 месеца)
Рейтинг: 14213 | Одобрение: 2433
Платен паркинг има пред Транспортна болница, до пристанището, на Морска гара, малко по-нагоре има два малки.На Братя Миладинови има подземен, до Община Варна, до спортна зала .... Може и други да има, за които не знам.
3
6
ac (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Къде в централната  част на  Варна има паркинг, било то и платен ? По лесно е глоби ,глоби ,глоби......а водачите а се спасяват !!!    
1
2
Ханк Рум (преди 11 месеца)
Рейтинг: 14213 | Одобрение: 2433
Откакто махнаха контейнерния терминал, настаниха тръбите за Южен поток.И дори забраниха на служителите на пристанището да паркират вътре!
2
2
Иван (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Има си правила и закони, ама защо пък да важат точно за мен!
2
1
бай кой (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Че откакто преместиха контейнерния терминал и прекратихме Южен поток, ако не се лъжа тази година дали са влезли повече от 5 кораба( или нещо по-голямо от съплайер, което да наречем кораб) Усмивка
1
2
Ханк Рум (преди 11 месеца)
Рейтинг: 14213 | Одобрение: 2433
А аз работя в пристанището и не съм в грешка!Точно сега, когато липсват кораби има място,но иначе не е лесно да паркираш между девет сутринта и пет следобед!;)
1
1
бай кой (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ХАНК РУМ   .......в грешка си, раотя точно в района на Ж.П. гара и затова зададох въпроса ............
4
3
Мнение (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Всеки иска нещо от държавата и общината, но никой не иска да кара в ограничения, никой не иска да паркира само където е позволено, никой не иска да си плаща данъците навреме, всеки се чуди как да си запише колата по-малко коне за да е ниския данък...  като ви липсват места за паркиране, събирате се група хора, правите си инициативен комитет и започвате диалог с общината. Един адвокат да ви движи нещата за да не ви върти общината и след няколко месеца общината ще е задължена да осигури необходимите паркоместа за блока ви. Ама е по-лесно " те са не знам си кви, те са длъжни да ми бършат задника.. бла бла" Овце. Уредените държави, към които гледате с надежда, имат силно общество, а не овце, които само се оплакват колко им е къса и тънка пишката.
6
0
Варна Морето (преди 11 месеца)
Рейтинг: 589 | Одобрение: 189
Къде са многоетжните паркинзи ?!? 
Как Да Се Отървем от Монополите
0
3
Ханк Рум (преди 11 месеца)
Рейтинг: 14213 | Одобрение: 2433
бай кой:  Той като имаше възможност, защо не отвори пристанището да си паркираме свободно ......място много.........радетел такъв. ========================================================================= Личи си, че не ти се е налагало да паркираш на пристанището!
7
7
Д-р Бръкнипутев (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ами прав е от двадесет години си спирам пред блока на нещо като не асфалтирана пътека която общината тотално е заеб.ла и преди няколко седмици намирам фиш за неправилно паркиране под чистачката 50 лв. Не знам тия олигофрени от общинска полиция нямат ли друга работа или отъпкания път им е заприличал на тревна площ? А в интерес на истината колата ми на никой не пречи.
7
3
бай кой (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Той като имаше възможност, защо не отвори пристанището да си паркираме свободно ......място много.........радетел такъв.
Напиши коментар

Последни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама