Обвиняват френски хирург в насилие на над 250 деца

19.11.2019 / 15:25 2

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg

 

Снимка pixabay

Престъпления, каквито дори във филмите не сме виждали, разследва френската полиция. Според държавното обвинение хирург е посегнал на над 250 деца. 66-годишният мъж е насилвал не само децата, които са му били пациенти, но е посягал и на свои роднини. Една от племенниците на хирурга вече е дала показания срещу доктора, предаде кр.ру, позовавайки се на Le Parisien


От 2008 г. до 2017 г. Джоел Льо Скуарнек е работил в болницата в Жонзак като коремен хирург. Извращенията си обаче лекарят започнал доста по-отдавна, установила полицията. Намерени са личните му дневници, където той подробно описвал своите престъпления и дори към текстовете имало нарисувани картинки. Намерените тетрадки датират още от 90-те години. В списъка на жертвите му има описани посегателства на над 200 момиченца.

На дневниците полицията попаднала по време на обиск в дома на лекаря, след като родителите на 6-годишно момиченце подали жалба в полицията, че докторът го изнасилил, докато му била пациентка.  

Към момента 66-годишният мъж отрича вината си, а за ужасните истории в дневниците твърди, че това са просто творчески измислици. 

Въпреки това от 250-те жертви, за които полицията подозира, 200 вече са готови да свидетелстват срещу него. За престъпленията си лекарят може да лежи до 20 години в затвора, коментира Le Parisien.

Превод "Петел"За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
1
cron1 (преди 4 години)
Рейтинг: 67327 | Одобрение: -5768
Този боклук ще го убият в затвора и с право! ГнявГнявГняв
Марио Кроненберг
1
1
OF (преди 4 години)
Рейтинг: 595 | Одобрение: -155
ТА КАК СЕ КАЗВА ТОЗИ ХИРУРГ, КОЙТО....ЗАЩОТО МНОГО МИ ПРИЛИЧА НА ЕДИН САЙТ, В КОЙТО СЕ СИПЯТ ЛЪЖИ И ПРЕДУПРЕЖДАВА, ЧЕ НАПИСАНОТО НЕ Е ПРОВЕРЕНО. НАПИСАНОТО ТУК  ПРОВЕРЕНО ЛИ Е ИЛИ САМО СТЕ СЕ ПОЗОВАЛИ...
OK

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама