Обявиха Сандра Бълок за най-красивата жена на 2015 година

22.04.2015 / 18:59 6

На 50 години и носителка на оскар, Сандра Бълок бе обявена в сряда от американското списание "Пийпъл" за най-красивата жена на 2015г.

Изданието разказва, че тя избухнала в смях, когато ѝ съобщили новината. "Не. Наистина? Не е за вярване", казала Бълок, пише 24chasa.bg.

 Бълок споделя, че е открила красотата в ролята на майка на 5-годишния си син Луис. Той ми носи най-много радост и когато ме пита защо имам бръчки, му отговарям, че са от това, че много се смея, казва тя. "Ти не си стара, а просто щастлива", отвръщало хлапето.

"Красотата е нещо кротко. Особено в този град, много е трудно да се въздържаш да кажеш "О, трябва да изглеждам ето така!". Най-красивите хора според мен са онези, които не се опитват да приличат на някого."

Освен това тя смята, че външният ѝ вид се дължи на диета и ходенето на тренировки до 5 пъти седмично, за да поддържа форма.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
1
kris (преди 7 години)
Рейтинг: 243356 | Одобрение: 27461
точно преди да си тръгна за българия , анито си продаваше имуществото , като например печки, мебели , телевизори и т. н. , защото заминаваше за коста рика.....предложих и по $5 на цица , ако ми даде да ги пипна , но тя само се засмя и на практика си спестих $10 , а също така и шанса да се докосна до най-невероятните цици , които може да сте виждали.....но булок си е булок......няма нищо общо с анита.......артистка от класа , жена за уважение ,която ще помним с великолепните си роли.....и още нещо.....
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
1
1
georgg (преди 7 години)
Рейтинг: 787 | Одобрение: 187
Най-хубава е жената на комшията.Хем е на близо ,хем не ти е в къщата.Сандра и Анита малко са ми далеч.
3
0
magnit (преди 7 години)
Рейтинг: 1210 | Одобрение: 290
Няма лошо... Заслужава си! Усмивка

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама