Обявиха петте варианта за АМ "Струма" в Кресненското дефиле​

12.08.2017 / 19:12 3

Петте варианта за АМ "Струма" в Кресненското дефиле обявиха АПИ и МРРБ преди обществените обсъждания с жителите на Кресна и Симитли на 11 септември, съобщи БНТ.

Първият вариант предвижда рехабилитацията на сегашния път Е-79 в посока Гърция, а в посока София да бъде изграден друг път източно от Кресна. Вторият вариант е за дълъг 15 км тунел. Този вариант на трасе е по нов терен извън Кресненското дефиле, допълни Пик.

И двете платна на движение са изнесени в източна посока около селата Брежани, Стара Кресна и Ощава. Четвъртият проект предлага две платна през Кресненското дефиле при максимално използване на трасето на стария път.

А петият проект - две платна отново в дефилето. Едното да следва стария път, а второто се развива по нов терен с тунели и съоръжения в западния масив на дефилето.


Всяка минута очаквай сензационна новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във "Фейсбук" групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
2
kris (преди 11 месеца)
Рейтинг: 128822 | Одобрение: 48037
Разбира се , че северняците ще го духаме......След като между нас има идиоти , които гласуват за най-големия ни софийски враг !
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
1
0
тамономиебака (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Независимо кой проект ще се одобри пак ще се краде много. Целта отдавна е ясна  да се свърже София с курортите по морето( София -Бургас, София - Гърция). Така софиянци ще могат да пътуват по бързо до имотите си. Парите от Европа за оправяне на железопътната инфраструктура се наливат в метрото в София.Нали и то е железница. А магистрала Хемус ако се намерят пари.В северна България да го духат.
0
0
BorderLand (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
На кой му пука за магистрала на 600 км от тук?????
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама