Очевидец: Самолетът на сръбския президент падаше като камък

17.04.2015 / 19:52 1

Станаха известни подробности около инцидента със самолета на сръбския президент Томислав Николич, който кацна аварийно в Белград, след като двигателите му загаснаха над акваторията на Адриатическо море.

Една от пътувалите с „Фалкон”-а - Станислава Пак, съветничка на президента, съобщава пред вестник „Вечерни новости”, че е имало моменти, в които самолетът е падал като камък.

„Трагедията бе предотвратена единствено благодарение на големия професионализъм и изключителните умения на пилотите”, твърди тя. Според нейните думи, намиращите се на борда членове на правителствената делегация планират в бъдеще да използват за командировките си само регулярните авиолинии, а днешния ден винаги ще отбелязват като свой втори рожден ден. 

Поради спиране на двигателите по време на полет, правителственият "Фалкон" е бил принуден да се върне на летището в Белград, вместо да продължи към Ватикана, където Николич е отивал на държавно посещение. 

Следете 24 часа в денонощието най-ексклузивните новини от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
0
AlSists (преди 7 години)
Рейтинг: 1270 | Одобрение: 590
Техният "пада като камък", нашият пак на ремонт- нищо "необичайно"!!! И защо ги купуват??? То бива "брак", ама чак пък толкова?

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама