Официално! 20 училища във Варна обявиха 11-ти януари за неучебен ден

10.01.2017 / 15:42 18

Снимка Булфото

20 училища в Община Варна обявиха 11-ти януари за неучебен ден. Заповедите на директорите са издадени след решение на педагогическите съвети в образователните заведения, съобщиха от Община Варна.

 

Учениците в СУ "Димчо Дебелянов", СУ “Св. Климент Охридски“, СУ „П. Яворов“, Първа Езикова гимназия, НГХНИ "К. Преславски", НУИ „Д. Христов“, Професионална гимназия по електротехника, Частна търговска гимназия, ОУ „Добри Войников“ - с. Каменар, ОУ  "Г. С. Раковски", НУ “Васил Левски“, ОУ „Иван Вазов“, ОУ „Христо Ботев“, ОУ „К. Арабаджиев“, ОУ "Св. Климент Охридски" - с. Константиново, ОУ „Св. Патриарх Евтимий“, ОУ "Христо Смирненски" - с. Тополи, Първо основно училище, ОУ „Кап. Петко Войвода“ и ОУ „Стоян Михайловски“ ще останат по домовете си поне още един ден. При необходимост, за учебните 12-ти и 13-ти януари ще бъдат издадени допълнителни заповеди за извънредна ваканция на база метеорологичната обстановка и условията в класните стаи. 

Учебните занятия се възстановяват в ГПЧЕ "Йоан Екзарх“, ІV ЕГ „Фр. Ж. Кюри“, МГ „Д-р П. Берон“, Трета ПМГ "Акад. Методий Попов", СУ "Гео Милев", VII СУ "Найден Геров", СУЕО „Ал. С. Пушкин“, СУ "Елин Пелин", СУ "Любен Каравелов", СУ „Н. Бозвели“, СУУНЗ „Проф. д-р Ив. Шишманов“, ПГГСД „Н. Хайтов“, ПГИ "Д-р Иван Богоров", ВТГ "Г. С. Раковски", ВМГ „Св. Николай Чудотворец“, ПГТ "Проф. д-р Асен Златаров", Професионална техническа гимназия, ПГСАГ "В. Левски", Професионална гимназия по текстил и моден дизайн, ПГХХВТ „Дм. Менделеев“, училище "Малкият принц" и IT Гимназия "Екзюпери", ЧЕГ "Джордж Байрон", ЧОУ "Талант", Международно Френско Училище Варна „Шарл Перо“, ОУ "Петко Р. Славейков", ОУ "Добри Чинтулов", ПУ "Братя Миладинови", III ОУ "Ангел Кънчев", ОУ "Св. Иван Рилски", Второ ОУ "Никола Йонков Вапцаров", ОУ "Отец Паисий", ОУ “Св. св. Кирил и Методий“, ОУ "Черноризец Храбър", ОУ „Йордан Йовков“, ОУ "Стефан Караджа", ОУ "Захари Стоянов", ОУ „Цар Симеон I“, ОУ „Антон Страшимиров“, ОУ „Васил Априлов“, ОУ „П. Волов“, III ОУ „Ангел Кънчев“, ОУ „Васил Друмев“. 

Всички учебни заведения са създали организация за уведомяване на учениците и техните родителите за учебния статут, както и началния час на учебните занятия.  Отвориха къщата, където никой не е живял 30 години: Това, което откриха в нея, наистина ги остави без думи! 

ВЛЕЗ И ВИЖ!

Влез сега в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук" -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

 https://www.facebook.com/groups/157731821468957/

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама  http://petel.bg/advertising-rates.html

Бъдете с нас навсякъде и през вашия мобилен телефон!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
??? (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
При положение, че в стаите уж имало нормални условия за занятия, защо викат децата ни за часове по 20 минути?Трабва някой да го заведе в 12.30 и в 15 да си го прибираме.ЛУДОСТ
Рейтинг: 42652 | Одобрение: -353
Утре като почнете играта със снежни топки може да ми се обадите.Изплезване
3
4
мария курвата (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
абе пуснете ги тея деца в ваканция дане се разболеят....през  лятната ваканция 6те доучват....нали им е студено сега....горкичките мамини....да не кихнат....пе.....та разглезени
2
1
ccccccccccccc (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Nachi vsichki giveem vav varna vschki sme v bedstveno pologenie ,no samo polovinata nqma da uchat a drugata da uchat,tva e mnogo tapo imam sauchenici ot aksakovo i kak sht stignat do uchilishte pitam.Obache kat trbva da se pishat otsastviq she gi pishat.Are kmete ne se chudi ami vav vakanciq do kraq na sedmicata ni pusni
4
0
До ? (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Да,  концентрирани да не замръзнат! На минусови температури ще са още по-концентрирани! Хайде на улицата -за добра концентрация! Извинете-деца имате ли или просто разсъждавате по проблема?Става въпрос за ЗДРАВЕ!
4
0
снежко (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Кмете кмете-утре пак май няма да се учи- снежна ваканция!
1
1
56 (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Спортното училище вече два дена е във ваканция, но това не пречи на някои треньори по плуване да викат децата на тренировки НА ОТКРИТИЯ БАСЕЙН!!! Утре независимо дали ще се учи и колко ще са температурите в класните стаи, отново ще има деца, които ще са отвън, на тренировка и след това ще излязат, ще си обуят замръзналите джапанки, косите им ще са в лед, но така се дисциплинират! ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е?
0
0
До До ? (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
При такава температура просто учениците са по-концентрирани, отколкото при летни. А защо смятате, че учениците трябва да се мъчат там, вместо да започнат да работят колективно по проекти по различни учебни дисциплини и неусетно да научат нови неща, без да им е било неприятно?
7
0
До учениците (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Предлагам ви утре да хванете градския транспорт и вместо на училище, да се съберете пред общината и да поискате оставката на хотелиера и кмета известен още като кокаиновия принц: г-н Портних! Нека да изметем тоя герберски урод!
7
2
браво (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
За кой ли път нашите учители показаха колко са умни, две съседни училища , в едното учат в другото не. Не е въпрос за парното, навсякъде пишат ,че вече има затворени пътища и времето се влошава. Как ще отидат на училище тези деца утре?
8
1
До ? (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Учениците не ходят на училище, за да им е "приятно". Просто при тази температура, а тя няма да е "16-18", ще се разболеят.
13
1
checho (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ЩО ЗА ЯВНА ДИСКРИМИНАЦИЯ Е ТОВА?? С КАКВО ЕДНИ СА ЗАСЛУЖИЛИ ДА ПОЧИВАТ ПОВЕЧЕ ОТ ДРУГИ?? УЧИЛИЩАТА НИ СА В ЕДИН ГРАД, В КОЙТО ОБСТАНОВКАТА Е ЕДНА И СЪЩА!!! ТАКОВА ЧУДО НИКОГА НЕ СЪМ ВИЖДАЛ - ПОЛОВИНАТА ГРАД УЧИ, ДРУГАТА ПОЛОВИНА ПОЧИВА?? НЕ СА МИ ПРИТРЯБВАЛИ НЯКАКВИ СИ ГРИПНИ И ДЪРВЕНИ ВАКАНЦИИ, ЗА МЕН НЕ Е ПРОБЛЕМ ДА ХОДЯ НА У-ЩЕ КАКТО ПРИ 30, ТАКА И ПРИ -30 ГРАДУСА. НО КАТО СЕ ДАВАТ ИЛИ СЕ ДАВАТ НА ВСИЧКИ, А НЕ САМО НА ИЗБРАНИТЕ "ЩАСТЛИВЦИ", ИЛИ ИЗОБЩО НЕ СЕ ДАВАТ!!! ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ БЪЛГАРСКИТЕ УЧЕНИЦИ И ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАКАЗАНО!!! УТРЕ ПЪЛЕН БОЙКОТ!!!! 
6
2
? (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Не е проблем да се изкара половин ден при 16-18 градуса. Съвсем поносима температура за учене. Да не би при 30+ градуса да е по-приятно?
3
2
зъл (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ще я направят, може би....проформа...А резултатите от протоколите мога да ги предвидя още отсега...
6
2
Безотговорност (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Утре е нужна проверка на температурата на всички училища, в които ще се учи! Вие как мислите-дали ще я направят? Просто питам. Горките деца-жертва на безотговорност!
6
1
Родител (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
А в "Гео Милев" в всички класни стаи ли ще бъде над 18 градуса ??? 
12
1
123 (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Тези определено са откачили, защо не спират учебните занятия на всички училища? След един ден прекаран в студените стаи децата ще са болни. Скапана държава.
13
3
666 (преди 8 месеца)
Рейтинг: 7993 | Одобрение: 2203
Ееееей голям зор да вкарат лапетата на студено....
Напиши коментар

Последни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2017 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама