Официално: Ето защо Борисов спешно напусна Рим с правителствения самолет

14.11.2017 / 19:41 7

Правителствената информационна служба съобщи току-що защо премиерът Бойко Борисов си е тръгнал толкова скорострелно от Рим за България, пише Блиц.

„Във връзка с появили се съобщения, Правителствената информационна служба съобщава, че посещението на министър-председателя Бойко Борисов в Италия се е движело според предварителния график и определените въздушни слотове за излитане и кацане на правителствения самолет“, пишат от там.

„Възможностите за промяна в слотовете са били невъзможни поради необходимостта самолетът да бъде използван за полета на вицепремиера и министър на външните работи г-жа Екатерина Захариева, която днес трябва да пристигне на официално посещение в Кувейт. Правителствената информационна служба благодари на колегите, въздържали се да тиражират без проверка новини, които биха могли да предизвикат тревога в обществото“, уточнява още правителствената информационни служба.
 

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
0
БАЙ ХОЙ (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
А " НЕ ОФИЦИАЛНАТА" - истинската  ще стане ли ясна ? КОЙ и с КАКВО може да накара ПРЕМИЕРА  РАЗбойко да прекрати официално посещение ? 
2
1
РазБойко (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
На снимката:"Мараба..пардон..Бонджорно аскер"!
2
2
Бистришките Тигри (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ето-не е заради нас! Мачлето е утре.
1
0
unit747 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ама че глупости какви слотове за правителствен полет.Сигурно на летището в София през 3 мин. кацат и излитат самолети и така часове наред че да е проблем ако самолета по някаква причина закъснее от часа  за кацане предвиден в полетния план или пък всички гейтове и стоянки на перона са заети , та  всеки знае че има специална правителствена стоянка където са паркирани бордовете на правителствения авиоотряд далеч от терминалите и независимо от трафика и самолетодвиженията колкото интензивни и да са те. Летището в Ел Кувейт също не може да се похвали с кой знае какъв трафик , работи денонощно какво ще им стане на тарамбуките да изчакат и уважат закъснението в полета на българският външен министър често това е практика  в подобни полети обявява се един час а самолета пристига  в съвсем различно време особено за политици от световен ранг с цел гарантиране на тяхната безопасност.
6
1
голям праз,тиква с праз (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
даже не си го преместих от диня в другия крачол
10
0
тревога в обществото (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Много се разтревожих.
12
1
Шок (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Общество го боли хуя кога и за къде летял Боко!
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама