Официално от полицията: 77-годишен мъж е в болница след тройния сблъсък до "Алати" във Варна

11.01.2018 / 12:36 17

От пресцентъра на ОД МВР - Варна разпространиха официална информация с подробности за тройния сблъсък, станал на бул. "Трети март", за което "Петел" събощи по-рано. 

Ето пълния текст на съобщението:

"Днес, около 10:00 часа, на бул. „Трти март”, при опит да направи обратен завой, 77 – годишният водач на Л.А. „Форд”, не пропуска и блъска Л.А. „Мерцедес”, който идва от лявата му страна. Вторият автомобил се отклонява, преминава през тревни площи и се блъска в паркиран Л.А. „Фолксваген”. При инцидента е пострадал 77-годишният водач на първия автомобил, който е бил отведен в болнично заведение. Същият е бил контактен и в съзнание. Изяснява се какви са травмите, които е получил."

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
1
Mercenary (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Този Mercenary с фалшивия и откраднат ник е не само голям тъпанар, то е също и злостен трол.
1
0
ало Mercenary (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
И ти като толкоз четеш вземи да разбираш нещата, а не като развалена плоча да повтаряш! Зубър!:devil:
2
0
ало Mercenary (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ама много си глупав - хахахахха - кой ти обсъжда проблемите? Само те питах, защото от шизофреничните ти писания не се разбира!  Това , което си писал не считам ,че има връзка със ситуацията! Ти нагласяш нещо ,за да ти пасва на закона ( като ченгетата) На оня дръвник с мерцедеса нямаше да му умре коня, ако беше карал със съобразена скорост и просто като има препятствие намали! Некупените книжки не компенсират липсата на мозък и реакции, както и свръх самочувствие! Плюс това от къде знаеш, че колата е спряла в кръстовището? Може да се е поредила - и какво трябва да й се качим отгоре ли?
2
2
Mercenary (преди 9 месеца)
Рейтинг: 28409 | Одобрение: 9034
Чети и реви: "Чл. 50а. (Нов - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) Забранено е навлизането в кръстовище дори и при разрешаващ сигнал на светофара, ако обстановката в кръстовището ще принуди водача да спре в кръстовището или да възпрепятства напречното движение." !!! А вие се бъркате с това: Чл. 47. Водач на пътно превозно средство, приближаващо се към кръстовище, трябва да се движи с такава скорост, че при необходимост да може да спре и да пропусне участниците в движението, които имат предимство." ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Моля тези, с купените книжки, да не ми обсъждат проблемите!
1
1
до Mercenary (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
На тебе къв ти е проблема? май не можеш да четеш и не разбираш какво е написано!
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Я ми припомнете на колко годишните трябваше да се отнема свидетелството за управление на МПС, че нещо съм забравил ......;)
3
3
Mercenary (преди 9 месеца)
Рейтинг: 28409 | Одобрение: 9034
В ЗДП пише, че така трябва да се навлиза в кръстовища, че при необходимост да може да спреш. *********************************************************************************** За протокола - в кръстовище не се спира!Не са опасни възрастните водачи, а тези, които не познават, или неправилно тълкуват правилника, като този писал по-долу!
4
0
2018 (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
мерцедеса е нацелил  колата по средата - значи имал е време да я види и вече като е навлязло МПС да не го сече! Ама не - нали трябва кат кон с капаци да кара!
5
0
2018 (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ами тоя с мерцедеса няма ли спирачки бе?!?!? Със сигурност ако караше с 40 нямаше да стане така!
2
2
бисери всякакви (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Не трябвало да има обратен завой. А бе тия коли само по права линия ли искате да ги карате. А да и най-добре да не спирате нали? Е за ко сте ги купили тогава?
4
0
ЗА ПРОТОКОЛА (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
при опит да направи обратен завой, 77 – годишният водач на Л.А. „Форд”, не пропуска и блъска Л.А. „Мерцедес”, който идва от лявата му страна. Вижте сега аз трудно бих пропуснал ракета. В ЗДП пише, че така трябва да се навлиза в кръстовища, че при необходимост да може да спреш. Разбирай не да ходиш в близките градинки или тротоари.
4
0
До справедливост (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Нахалният младеж да не би да става възпитан възрастен?
4
1
справедливост (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Дрогираните и нахални младежи са най опасните водачи.Не набеждавайте възрастните водачи.В случая е направил обратен завой на нерегламентирано място
4
3
АБЕ (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Понеже ми споменаваш ника , виновни са парите ГНЕВЕН и обяснявам ,на всеки навършил 60 години срока за подновяване на медицинското е пет години..тоя е на 77 години или е минал на 3 три контролни прегледа при личния си лекар ..толкова ли е зле със зрението доктора или са му затиснати очите с нещо..та кой е виновен?
8
1
Запознат (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Там не трябва да има обратни завои - да се постави ограда м/у платната на цеблия булевард 3 март и да се правят обратни завои само на светофарите - ще изгорят 100 грама бензин по-вече,но няма да има катастрофи и загинали !!!
8
7
гневен (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Оня ден отивам да плащам гражданска. До мен ще плаща.... 87 годишен шофьор, ръце, крака- всичко му трепери, не може да си отвори портфейла. Брокерката му иска талона на колата, той не знае какво е, вади контролния и се чуди какво точно да даде. Колата му- Форд- 1991 г. Е?
7
8
гневен (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Абе няма ли най- сетне да има ОГРАНИЧЕНИЕ за възрастта на водачите????? Какви реакции да има един склерозирал вече човек. За друго може и да е добър, но за шофиране- не! Ще убие няколко човека, а такива даже и в затвор не ги пращат! Безобразие! А за бричката му, няма да коментирам. Кой знае колко неизправна е!
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама