Ограбиха три автомобила вчера във Варна! От тях изчезнаха телефони, документи, пари и лаптоп

06.12.2016 / 14:15 2

снимка: Булфото, архив

Две кражби от автомобили, оставени от собствениците си незаключени са регистрирани вчера във Варна – от незаключен Опел Комбо, паркиран на ул. „Кап. Р. Николов“ е откраднат кашон, а от незаключен Шевролет, паркиран на крайбрежна алея, до 4 буна, са откраднати лап-топ и дамска чанта, съдържаща документи, банкови карти и пари, съобщават от пресцентъра на полицията.

Същият ден, пред детска градина в жк. „Чайка“, за времето от 17:00 до 17:20 ч., след взлом на прозорец на врата на лек автомобил БМВ е открадната дамска чанта, оставена в купето на автомобила и съдържаща документи, мобилен телефон, пари и др. вещи. ОДМВР – Варна настоятелно апелира към гражданите да не бъдат небрежни към собствеността си - надлежно да заключват автомобилите си и да не оставят в тях чанти, компютри, кашони, кутии и т.н."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
*** (преди 3 години)
Рейтинг: 338 | Одобрение: 148
И да се заключва ...няма полза, само сръчен ключар трябва!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама