Огромен кратер зейна пред "Алати" във Варна

01.02.2015 / 21:42 10

снимка: Станимир Станишев

Огромен кратер се е отворил пред магазин "Алати" на бул. "Трети март" във Варна.  Дупката е над 5 метра в диаметър и много дълбока. Част от едното пътно платно буквално е изчезнало заедно с островчето разделящо двете посоки на вдижение, минава се по уширението за спирката, алармира наш читателк. Малко по нататък, в посока пощата на "Владиславово", пътят е заринат и опасен зареди завлечени парчета камътни, чакъл и асфалт. На мястото в момента има полиция, ВИК и други отговорни институции. 

В профила си във Фейсбук кметът на района Неделчо Михайлов също предупреждава за пдопадането на пътя. Той призовава всички шофьри да бъдат внимателни. В един от коментарите под статуса е публикувана и снимка на дупката с благодарности към Михайлов за бързата реакция. 
 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
17
Svetla Nikova (преди 6 години)
Рейтинг: 227 | Одобрение: -118
Stiga revahte vijte kakav fontan shte imame na glavnata
15
2
Losh (преди 6 години)
Рейтинг: 41320 | Одобрение: 11485
Бях там когато това се случи , тръбопровод спукан накара земята да пропадне и се образува малка дупка в платното за движение , след това багер изкопа огромната равна кръгла дупка която е на снимката , ровът е направен да се установи точно какъв е проблема , това не е от онези ями които се образуваха в Северна Америка с дълбочина километър , дишайте дълбоко :) ! . . .

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама