Огромен скандал в ефира: Гала към журналист: Моите гърди какви са? Той...

12.07.2018 / 10:53 7

Огромен скандал избухна в ефира на „На кафе” по Нова ТВ. Радиожурналистът Симеон Колев коментираше втората си книга „Наръчник за употреба и експлоатация на мъжа” с Гала, докато в един момент двамата започнаха да обсъждат женските гърди.

„Какви трябва да бъдат циците на жената”, попита госта си Гала.

„Големи”, отвърна Колев. „А, моите цици какви са”, поиска да разбере Гала. „Ти си добре”, отговори дипломатично журналистът.

Това дойде вповече на блонднката, тя не скри разочарованието си, стана права и подавайки ръка на Симеон, обяви, че закрива предаването.

Секунда по-късно Гала все пак дойде на себе си, но със заядлив тон продължи: „Процентът на жените с по-малки гърди е по-голям. И какво да правят те тогава, като са се родили така. С боза не става.”

„Жената винаги трябва да е женствена и като влезе в магазина на мола, към нея да се обръщат със „Здравейте, госпожо”, а не със „Здравей, брато”, продължи Симеон.

„Значи аз съм брато, ок брато", подскочи Гала.

„Ти не си брато. Казвам само, че жените малко от малко трябва да са женствени, а женствеността върви с някакви първични полови белези. Ако аз съм беден, грозен и скапан, ти ще ме погледнеш ли”, попита Колев.

„Ако си беден, скапан и грозен, но си сериозно надарен, много жени биха те погледнали, макар че това не се вижда и ще се разбере впоследствие”, демонстрира остроумие Гала.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама