Олимпийски шампиони и Футболист на Варна за 20-и век подкрепят Веселин Василев за кмет на район „Приморски“

15.10.2023 / 00:00 0

Олимпийските шампиони Ивайло Маринов и Янко Русев и Футболист на Варна за 20-и век Божил Колев подкрепят кандидатурата на Веселин Василев за кмет на „Приморски“.

Тримата са единодушни, че с управленческия опит, знанията и натрупания опит той е най-достоен да оглави района.

„Познавам Веселин Василев от дете, тъй като заедно тренирахме футбол, а после и бокс. Впоследствие през годините той се изгради като уважавана обществена личност и успешен ръководител. Помага много и на спорта, може да се справи като кмет и съм убеден, че ще превърне „Приморски“ в образцов район в града“, каза Ивайло Маринов.

Божил Колев също застава зад кандитатурата на Василев и е убеден, че живущите в „Приморски“ заслужават точно такъв отдаден на работата и способен градоначалник.

„Познавам Веселин Василев от дълги години. Той е почтен човек, сериозен, отговорен и доказан професионалист в своята дейност. Свърши си по най-добрия начин работата като заместник-кмет на „Приморски“, а сега вече е дошло време да стане и кмет на района, за да доразвива инфраструктурата му и да го превърне в едно по-добро място за живот“, заяви Колев.

Именитият щангист Янко Русев също обясни защо подкрепя г-н Василев.

„Имам поглед върху неговата работа от години, и като общински началник, и като спортен ръководител. Впечатленията ми от Веселин Василев са отлични във всяко едно отношение и за мен е вън от съмнение, че има нужните качества и умения да даде много на Варна и като кмет. Ако жителите на „Приморски“ искат да живеят в един европейски район на Варна, нека да не се колебаят и да заложат на него. Уверявам ги, че няма да сбъркат, призова Русев.

От своя страна, Веселин Василев благодари на трите спортни икони и изрази надежда, че ще оправдае доверието на жителите на „Приморски“, ако му го гласуват.

Целият ми живот е свързан със спорта. Като спортист, спортен деятел и ръководител, за мен е огромна чест, че тези велики спортисти и велики българи ме подкрепят като кандидат за кмет на район „Приморски“. Тяхната висока оценка за мен като човек и професионалист ме изпълва с гордост, но и ме задължава да бъда още по-старателен и всеотдаен, каза Василев.

 

*Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 

*публикацияЗа реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама