Омъжена жрица на любовта обикаля с бус и обслужва гордо 30 мъже на ден

23.02.2018 / 08:46 7

Кири Редфийлд от Великобритания работи като жрица на любовта и се определя като честен бизнесмен. Младата жена е регистрирала фирма на свое име, плаща си редовно данъците и се смята за почтен гражданин, пише The Sun, предаде "Блиц".


След като завършва училище, започва да учи за медицинска сестра, работи във фабрика. Когато навършва 20 години обаче, разбира, че иска да работи в индустрията с ласки. За да стане по-привлекателна, Кири си слага силикон в гърдите.

Младата жена се гордее, че е успяла да се снима във филми за възрастни, а ликът й е украсявал дисковете . Сега Редфийлд има своя фирма и отчита всеки спечелен паунд пред данъчните.

Бизнесът й се състои в обслужване на клиенти във фургон, през който на вечер минават до 30 души. Бизнес дамата се стреми да не ограничава услугите, които предлага. Понякога с фургона си обикаля страната, за да търси нови клиенти.   Задоволявайки 10 000 мъже, Кири решава, че е натрупала достатъчно опит, който може да сподели с другите. В края на миналата година тя пише книга за това как можеш да станеш финансово успешни. Главната й теза е, че нито външността, нито възрастта на една жрица оказват влияние на парите, които може да изкара.   Съпругът на Кири се отнася нормално към заниманията на жена си. семейството има две кучета и 11 котки. Редфийлд казва, че е щастлива, че изкарва добри пари и помага на животните. 
 

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финсова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
2
SexStoki (преди 2 години)
Рейтинг: 1028 | Одобрение: 83
Ами работеща съпруга Ухилен
Секс Шоп с БЕЗПЛАТНА доставка
12
7
kris (преди 2 години)
Рейтинг: 120835 | Одобрение: 1775
Че кои са тия изроди, 30 на ден да ги гаври това чудовище бе......??
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама