Онлайн или на място – открийте всички най-добри почистващи машини в CLEANShop.bg

26.03.2020 / 07:23 0

Пролетното почистване може да бъде едно по-леко и дори изключително приятно предизвикателство, ако изберете точното средство, с което да се развихрите. Но как да изберете почистващата машина, която ви трябва?

CLEANShop.bg дава най-добрата възможност за избор. За разлика от останалите, той предлага избор от четирите най-големи световни марки в сферата на почистването на едно място.

Независимо дали предпочитате да разгледате и поръчате KARCHER, NILFISK, COMET и VIPER онлайн или на място, най-добрият избор е CLEANShop.bg.

 

Миещите машини и битовите уреди на KARCHER са безспорен еталон за качество. В онлайн магазина на CLEANShop.bg можете да се запознаете с цялата гама на продуктите на германската фирма, включително и нейните прахосмукачки и стъклочистачки, както и градинската техника от престижната марка.

Ако пък предпочитате принципа „око да види, ръка да пипне“, можете да посетите магазина CLEANShop.bg на адрес Варна, ул. Зора 18 (до OMV на ул. Мир, кв. Левски).

 

Ако пък става въпрос за професионално подопочистване, много е вероятно вашият избор да се спре на NILFISK. Силата на датската марка е производството на метачни машини, автомати и прахосмукачки, където са почти без конкуренция.

 

 

Разбира се, от COMET не биха се съгласили с подобно твърдение и може би с право. Италианската марка се отличава с уреди, които са изключително привлекателни при сравнение на цена и качество. Пароструйките, водоструйките и прахосмукачките на фирмата са я превърнала в най-големия производител в този бранш в Италия и един от най-големите в света.

 

 

Белгийската марка VIPER, специализирана в подопочистващите уреди, допълва окончателно възможностите за избор на точното средство за постигане на свежестта и блясъка, който всеки търси, независимо дали става въпрос за дома или за работното пространство.

Никъде другаде няма да намерите четири световни марки на едно място.

Затова влезте в онлайн магазина на CLEANShop.bg или вижте впечатляващия избор на място на ул. Зора 18. Контакти: тел. 052/501102, 0887 / 823044 , sales@bulfisk.com

 

 

*публикация

 

 

 

Информирайте се само от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финсова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тукПоследни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама