Опашки от коли на границите с Гърция, Турция, Румъния и Сърбия

08.09.2019 / 19:09 1

Снимка Булфото

Интензивен е трафикът на границите с Гърция, Турция, Румъния и Сърбия, съобщиха от МВР, предаде Дарик.На границата със Сърбия на ГКПП "Калотина" трафикът е натоварен на вход и на изход за леки автомобили. На границата с Република Северна Македония движението е нормално на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

На границата с Гърция на ГКПП "Кулата" и ГКПП "Маказа" трафикът е интензивен на вход и на изход за леки и товарни автомобили.

На всички гранични пунктове с Турция има много чакащи шофьори на вход за леки автомобили и на изход за товарни автомобили.

На границата с Румъния на ГКПП "Дунав мост - Русе", ГКПП "Дуранкулак" и на ГКПП "Кардам", трафикът е интензивен на вход и на изход за леки и товарни автомобили.

От съображение за безопасност, поради ниското ниво на река Дунав фериботната платформа, обслужваща фериботната връзка "Оряхово - Бекет", от 8 септември ще работи само в светлата част на денонощието - от 08.00 ч. до 22.00 часа.

В следобедните часове се образува голямо задръстване преди Симитли и по магистралата "Струма".

Интензивен е трафикът, а на моменти се получават и тапи, на главен път Е-79 в района на пътен възел Симитли-Банско, където се сливат двата потока – от Банско и ГКПП „Кулата-Промахон“.

Катастрофи на две магистрали -  "Хемус" и "Тракия" затрудниха движението и предизвикаха образуване на колони от автомобили.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама