Опасна мода: Тийнейджър погълна 400 г водка за 10 секунди и пусна клип в интернет (видео)

30.11.2014 / 16:47 4

Тийнейджър се хвали с „геройство”, което сътвори като погълна за по 5 секунди 2 патрончета с водка под бурните одобрителни възгласи на приятелите си. Момчето засне „подвига си” и го разпространи гордо в социалните мрежи, където събра хиляди лайкове, очевидно от връстници, които му се възхищават, пише "Флагман".

В клипа ясно се вижда, как неговите приятели не вярват, че той може да изпие обилното количество алкохол и го надъхват ентусиазирано да го направи. След като изпива 200 грама алкохол, следват и още 200 г на екс. Дори приятелите на „пияча” гарантират, че няма измама в съдържанието на бутилките като показват, че са запечатани преди да ги отворят. Те подканящо подвикват: „Давай момче, още едно”.  А след последната глътка младежът гордо заявява, че не е пиян.

Клипът събира мощно популярност в социалните мрежи, а приятелите на младежа го питат дали е жив. Други пишат, че му се кефят и го издигат в култ, заради постъпката му. Има и такива, които искат да му подържават и се заричат да направят същото. За пет секунди той стана мъжкар в очите на своите връстници, без да разбира опасната игра, която може да доведе до фатален край. Клипът стана хит и сред бургаски тийнейджъри, които считат видяното за подвиг, който се превръща в мода.

Припомняме, че преди няколко дни  в МБАЛ Бургас беше приета по спешност 14 годишно момиче натровена с алкохол.

ВИДЕОТО МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
krasko (преди 5 години)
Рейтинг: 7724 | Одобрение: 2719
навремето ,когато бях млад и глупав , за да впечатля едно момиче , изпих цяла бутилка джони червен етикет на екс.....сега ,след като младостта си отиде и съм само глупав ,минах на черен етикет.......
1
1
Nik (преди 5 години)
Рейтинг: 650 | Одобрение: 165

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама