Опитни шофьори предупреждават: Черен лед на пътя. Не правене резки маневри

29.02.2020 / 08:53 1

Опасен черен лед има по пътищата в Западна България след валежите от дъжд и мокър сняг вчера привечер, предупреждават опитни водачи. Минусовите температури през нощта вледениха локвите, които трудно могат да бъдат отличени от шофьорите при движение, особено върху черното асфалтово покритие по улиците и пътищата. 

Всяка рязка маневра - завъртане на волана или натискане на спирачка, води до риск от трудно контролируемо приплъзване на моторното превозно средство или велосипеда.

С покачването на температурата през деня ледът започва да се топи там, където достигат слънчевите лъчи, но опасността остава да дебне в сенчестите места, особено на завоите в гънките на планините. . Канал 3

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финсова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
MrBean (преди 1 месец)
Рейтинг: 26998 | Одобрение: 4608
И откога обикновената поледица стана черен лед?

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама