Организатор на „София прайд”: Охраната е голяма, защото това е цената на хомофобията в България

09.06.2018 / 10:11 12

„Охраната на „София прайд” е голяма, защото това е цената на хомофобията в България”, заяви Симеон Василев, съорганизатор на шествието за равни права на ЛГБТИ общността и изпълнителен директор на Фондация „Глас”.

В студиото на „Тази събота”  по Бтв двамата със Стефан Павлов от младежкото ВМРО обсъдиха полярните мнения за „София прайд”.

„Имаме събитие, което се охранява от 1200 полицаи, които показват, че има някакви незаконни действия. Това е против гражданската общност”, твърди Павлов.

Василев пък от своя страна е категоричен, че ако в столицата нямаше три контрашествия насрочени за днес, охрана нямаше да се налага.

„Охраната на футболни агитки и концерти на „Орлов мост” също е много голяма. Охраната може да бъде и много по-голяма, защото това е цената на събитията срещу нас”, посочи Василев.

„Ние сме ограничени за над 300 права от българското законодателство. Аз бих се радвал един ден да няма парад, това ще значи, че ние сме постигнали диалог”, допълва Василев.

 

 

На свой ред Павлов коментира, че не е хомофоб и подкрепя равенството и любовта между хората, но според българското законодателство именно традиционното българско християнско семейство, каквото е по конституция, е в основата на страната ни.

„Това са и нашите ценности. Ние вярваме в българското семейство, искаме да го запазим. Искаме браковете ни да бъдат признати. Не вярвам, че ще настъпи Армагедон след като бъдат легализирани”, коментира още Василев.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Уж не стигат полицаите, затова по селата циганите вилнеят, а за тези педали има 1500 полицаи да ги пазят!? Целта на соросоидите е да превърнат България в джендърска държава, затова се правят тези паради! Никой не им е взел правото да си цепят гъзовете, но защо го правят пред децата ни?
1
1
12321 (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Някой да знае модератора дали тръгна за София, че искам да напсувам тука едни педали???
6
1
дедо (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Значи тези педита имат по големи права от мен и семейството ми - нас никой не ни охранява от циганите, а тези плужеци  искат охрана- значи вършат нещо незаконно!
1
1
TAKIWA CHTE ZATRIJAT (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
SWETA!!!
9
1
Mercedupe (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Хомосексуализмът е душевно заболяване. Дали са педерасти или лесбийки - това е нарушение на естествените процеси на емоциите, пораждащи привличане към същия пол, тоест в разрез с природните закони.
5
1
бай Тошо (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Виц    Г-н Полицай,в градинката се бият курвите и педерасите!   От наште има ли жертви?     Затова е голяма охраната.
7
0
morski (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Само да отбележа тъпотията и натрапването при тези типове-„София прайд”- значи наистина се самоопределят като " стадо"(просто това е превода от английски),а стадо има само при копитните- тревопасни,т.е ниско мозъчни страхливи същества! "1200 полицаи, които показват, че има някакви незаконни действия. Това е против гражданската общност”- т.е има закон ,който определя понятието така точно  ,че няма нужда от промяната му!!! Иначе  нямаше да се изразят" незаконни действия"!!! Без повече коментари към тази тъпотия!!!
9
1
Yann (преди 7 месеца)
Рейтинг: 24866 | Одобрение: 10901
@БАЙ ХОЙ: Абослютно си прав! И един стар виц: Сър Джон към своя гувернант: - Каква е тя врява отвън? - Гей парад сър. - И какво искат? - Да правят еднополова любов сър. - И кой им забранява? - Никой сър. - Тогава защо е тази врява? - Педераси сър, педераси.
НЕ на Истанбулската Конвенция! Слабите се стремят към ред. Силните владеят хаоса.
12
5
kris (преди 7 месеца)
Рейтинг: 146859 | Одобрение: 57069
Този защо не си смени името на Фондацията от ГЛАС, на СЪЕДИНИТЕЛИ.....?? Долни леви педали......!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
13
1
БАЙ ХОЙ (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
МРАЗИМЕ  заради софийските ви глезотии ! Няма да усетите дали ви мразим или обичаме , ако си правите сбирките на Янчова поляна или Витошко лале !
19
1
БАЙ ХОЙ (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Педалче не търси проблеми там където ги няма ! Никой нямаше нищо против В. Найденов, Г. Парцалев, Е. Димитров .... ! Никой не охранява и Е. Минчев ! Българския народ не мрази различните  - МРАЗИМЕ КОГАТО ЗАПОЧВАТЕ ДА НИ ГО НАВИРАТЕ ПРЕД ОЧИТЕ И ДА ПРИЛЪГВАТЕ НАШИТЕ ДЕЦА !
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Що не го афиширате Славуца и не ползвате неговите бодигардове, тъпкачи Усмивка
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама