Осъдиха варненец за трафик на хора

16.02.2017 / 11:45 2

Снимка: Булфото, архив

2 години лишаване от свобода, чието изпълнение се отлага с изпитателен срок от 4 години – това наказание беше наложено на 44-годишният М. Колев от Варна за  престъпление по чл.159а, ал. 2, т. 6 от НК. Наказанието беше наложено по силата на постигнато между страните и одобрено от съда споразумение, съобщиха от пресцентъра на варненския Районен съд.


          Подсъдимият се призна за виновен по повдигнатите му обвинения, че през  различни периоди за времето  от  м. октомври 2014 год. до 29 март 2015 год. във Варна, набрал и приел отделни лица – четири жени на различна възраст, с цел да бъдат използвани за развратни действия. Деянието е извършено от подсъдимия в условия на продължавано престъпление, независимо от съгласието на пострадалите, чрез обещаване, даване и получаване на облаги.
         44-годишният мъж е с чисто съдебно минало.  В негова тежест са направените по делото разноски. Съдебният акт е окончателен и влиза в сила веднага."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
Рейтинг: 43810 | Одобрение: -1915
Та значи да разбирам, че сте оставили сводника да си работи на пълни обороти и да ви се отчита, а по пътя към Крушките ще продължават да ми висят, ония болни мозъци.
1
0
Botanika1961 (преди 3 години)
Рейтинг: 123 | Одобрение: 13
До живот трябва да е...
https://www.facebook.com/tonik.info/

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама