Осъдиха варненски фотограф за порнография, той призна вината си

01.03.2018 / 12:03 11

Районен съд - Варна осъди 50-годишен фотограф за създаване и разпространяване чрез информационна технология в интернет на порнографски материали, съобщиха от пресслужбата на съда.

В съдебна зала страните по делото постигнаха споразумение за вида и размера на наказанието, което съдът одобри. 50-годишният Н. Г. се призна за виновен, по двете повдигнати му обвинения – за създаване през периода от 27 октомври 2014 г. до 23 февруари 2015 г. на видеоклипове и снимки с порнографско съдържание, както и за това че в периода от 18 септември 2013 до 14 април 2014 г. разпространявал чрез информационна технология в интернет сайт порнографски материали – снимки, представящи еротични кадри и сексуално поведение. Двете деяния са извършени в условия на продължавано престъпление.

Подсъдимият фотограф се занимавал с актова фотография. Чрез различни сайтове, където се публикували обяви за фотомодели, той се свързвал с пълнолетни момичета и жени като им предлагал срещу определен  хонорар да заснемат еротични сесии. Самите снимки и клипове се заснемали на плажната ивица и трябвало да изглеждат като направени от воайор. Впоследствие фотографът предоставял снимките и видеоматериалите в интернет сайт, където се провеждало класиране, а според натрупания рейтинг той получавал заплащане.

50-годишният Н. Г.  е неосъждан до момента. За всяко от деянията съдът определи отделни наказания,  като след групиране наложи на подсъдимия най-тежкото от тях – 1 година лишаване от свобода, отложено с 3 години изпитателен срок. Към това бе присъединено и наказание  „глоба“ в размер на 1500 лева. По време на изпитателния срок подсъдимият следва да изпълнява пробационна мярка – включване в програма за обществено въздействие. Съдебният акт е окончателен и влиза  в сила веднага.        

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финансова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
15
1
Ефир 2 (преди 2 години)
Рейтинг: 1338 | Одобрение: 508
Това ли е най-големият престъпник в държавата? :silly:

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама