Още един начин да си платиш данъците на общината: Във Варна въведоха нова услуга

13.03.2019 / 12:21 6

Община Варна въведе услуга за плащане на местни данъци и такси и чрез виртуален ПОС терминал за картови разплащания. Целта е собствениците на движимо и недвижимо имущество на територията на общината да бъдат улеснени и да имат възможност да погасят своите задължения дистанционно чрез банкови карти, носещи търговските знаци на националния оператор БORIKA, Maestro карти, издадени в България и в чужбина, и карти MasterCard, Visa и VisaElectron, без да им бъдат начислявани допълнителни такси, обясни Нора Момчева, секретар на общината.

Задължените лица могат да направят справка и да пристъпят към плащане на сайта www.varna.bg. За целта следва да бъде въведен ЕГН/ЕИК на физическо/юридическо лице и ПИН код, издаден от Община Варна, Дирекция „Местни данъци“. Плащането чрез виртуален ПОС терминал се отразява по партидите на лицата веднага след получаване на потвърждение от банката-издател на картата. Това означава, че задълженията се погасяват на момента, а не както е при традиционните банкови преводи.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
гарфилд (преди 2 месеца)
Рейтинг: 12109 | Одобрение: 5519
шака зулу,не давай идеи на телефонните измамници.
2
1
шака зулу (преди 2 месеца)
Рейтинг: 235 | Одобрение: 95
те в желанието си да ни вземат данъците скоро очаквайте услуга само позвъни и приготви парите наш служител ще ви посети!
6
0
аптекаря (преди 2 месеца)
Рейтинг: 4164 | Одобрение: 1319
Притеснен съм да не стане като с ВИНЕТКИТЕ, да запецне системата, да ги платиш няколко пъти и да не можеш да си вземеш надвнесените.
5
0
Евстати (преди 2 месеца)
Рейтинг: 3627 | Одобрение: 1982
Sand, лошото е че пак трябва да идеш да висиш за да ти издадът този ПИН номер, мен жената на гишето в данъчното ми направи услуга и ми го пусна без да съм го искал за да не вися пак там 4 часа.... Иначе да прав си, това можеше много отдавна да се направи, но пак добре е че го направиха макар и доста късно.
5
3
Sand (преди 2 месеца)
Рейтинг: 9357 | Одобрение: 3992
Е то не било толкова трудно , а можеше преди двайсет години да го направите това нещо , но нали трябва да тормозите хора и да сеправите на капути ! Браво на Общината !

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама