Осиновените деца живи, търсят други с профила на момчето от куфара

25.03.2015 / 22:29 4

Двете наскоро осиновени деца, чийто профил съвпада с този на намереното в куфар убито дете край село Долни Пасарел, са живи и здрави, съобщава „24 часа”. Те бяха единствените, които бяха с кафяви очи и кестенява коса, както на убитото момче, и точно с неговия ръст - 112 сантиметра. Затова сега разследващите търсят осиновени деца с близък профил.

Разследващите продължават да са затрупани от сигнали за деца, които може да са убитото момченце. Засега обаче те не са дали резултат. От полицията обаче насърчават хората да продължават да се обаждат.

Зеленият куфар „Самсонайт” продължава да е единствената следа, която полицията има. По него обаче няма отпечатъци, а собственикът му не е идентифициран. Знае се, че куфарът е бил закупен в Русия и е бил транспортиран дотам от Белгия през февруари 2014 г. Полицията може да установи самоличността на купувача по кредитната карта, с която е платил чантата. На нея бе намерен баркод, поставен на летище в Кипър върху багажа на рускиня, която пътувала за Москва. Въпросната дам обаче никога не е влизала в България, поне законно.

Куфарът с убитито 5-годишно дете бе намерен в петък надвечер в Искър край въжения мост до село Долни Пасарел. Момченцето е било бито, а главата му блъскана в твърда повърхност. Починало е обаче от задушаване. След това е бил съблечено, увито в синьо-бяла кърпа и натъпкано в зеления куфар.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
niama znachenie (преди 7 години)
Рейтинг: 712 | Одобрение: 347
какъв изрод трябва да си,за да причиниш това на едно дете....
4
0
силветърс (преди 7 години)
Рейтинг: 2678 | Одобрение: -252
накъде отива този свят
5
1
varna (преди 7 години)
Рейтинг: 12264 | Одобрение: 2919
Други неща не се ли случват с нашите Български деца
https://www.youtube.com/channel/UCcNbP1ZRiwsNeeSIBij7-bA?view_as=subscriber

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама