Остани си вкъщи! Сключи своята застраховка онлайн лесно и безопасно с Easy-ins.bg

22.03.2020 / 21:12 0

След обявеното извънредно положение в страната заради пандемията от коронавирус е препоръчително да си стоим вкъщи в следващите седмици. Всички ние сме свикнали на едно по-различно ежедневие досега и в момента се опитваме да се напаснем, ограничавайки много от досегашните ни ангажименти и задължения.

Едно от най-важните неща е нашата сигурност. Затова в тази ситуация онлайн платформата за застраховане Easy Ins улеснява своите клиенти, като им предлага да сключат своите застраховки изцяло онлайн. Вместо да висите по опашки и да се излагате на опасност от вируси, можете да седнете на компютъра или пък да извадите телефона си и да свършите цялата работа в рамките на броени минути.

Най-голямата полза от онлайн застраховането е, че предлага на клиента да направи информиран избор. Сайтът на Easy Ins позволява да се направи цялостно сравнение на характеристики и цени на определен тип застраховки в различни компании. Така дните в обикаляне на различни офиси и безкрайни телефонни разговори, за да намерите по-добрата оферта, са свършени. Вие можете да претеглите плюсовете и минусите и след това да сключите застрахователна полица, която отговаря най-добре на вашите нужди. Сред продуктите, които се предлагат са:

- застраховка "Гражданска Отговорност"

- "Каско"

Медицинска застраховка за пътуване в чужбина

- "Домашно имущество"

Всичко става в пет лесни стъпки:
- Попълнете данните на автомобила!

- Изберете оферта и застраховател!

- Въведете данните за собственика!

- Изберете начин на доставка и плащане!

- Потвърдете!

В Easy Ins са съчетали дългогодишния опит на „Мусала иншурънс брокер” ООД -  застрахователен брокер с доказан професионализъм и отлична репутация в застрахователното посредничество, и актуалните технологии в продажбите, за да направят застраховането достъпно и лесно.

За повече информация направете запитване на сайта на компанията ТУК или се обадете на 0898 564 540 и  0700 20 322!

Защо да изберете застраховка онлайн?
Онлайн платформата не се ограничава само до продажба на полица. Предимствата за бързо и ефикасно обслужване могат да бъдат използвани и за съществуващите Ви полици, независимо от това дали са сключени онлайн или не. Можете да получите необходимата информация, да получите бърза оферта за застраховка, да поднови старите си полици, да заплащате вноски, да направите уведомяване за настъпило застрахователно събитие, използвайки онлайн платформата за застраховане.

На Ваше разположение е телефонна линия, където ще бъдете професионално консултирани от експерти в областта на застраховането относно въпроси, запитвания и поръчки, както и да получите своевременен и адекватен съвет при настъпване на застрахователно събитие.

Освен това, когато купувате онлайн, можете да проверите за мнения и коментари относно даден продукт или застраховател. Публикуването на реална информация за услугите на застрахователя от съществуващите клиенти - това е най-важна информация, която липсва при закупуване от всеки друг канал.

* реклама"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тукПоследни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама