От Община Варна уверяват, че възрастните хора в Дом "Гергана" са защитени

23.04.2020 / 12:54 1

снимка Live.Varna.bg

140 лица ползват услугите на комплекса за социални услуги „Гергана”, в който се спазват всички противоепидемични мерки, съобщи директорът  Нела Вълева. Община Варна редовно доставя маски, ръкавици и препарати, осигурени са и други предпазни средства - шлемове, предпазни облекла и очила, които се използват при необходимост.

В дома се извършва ежедневно четирикратна дезинфекция на помещенията, както и двукратно основно почистване на целия комплекс, включително и на двора, за който грижа полагат домуващи и персонал. Не се допускат контакти с външни лица, но ежедневно се води комуникация с близки на настанените, посочи още Вълева. Ежедневно се закупуват медикаменти, а двукратно в седмицата се извършва пазаруване с лични средства на настанените лица по тяхно желание. С нормален ритъм продължава трудотерапевтична дейност на хората в комплекса.

 Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
Янка Димовски (преди 7 месеца)
Рейтинг: 664 | Одобрение: 134
Който е влизал вътре -знае ,че това което казват НЕ Е ВЯРНО...Смрад и мизерия с две думи...горките хора,не саслужават такова отношение...

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама