От Терапията във Варна излязоха с остро писмо след смъртта на д-р Савов

12.08.2015 / 14:48 4

От УМБАЛ "Св. Марина" във Варна изпратиха съобщение във връзка със нелепата смърт на своя колега 62-годишният нефролог д-р Людмил Савов :

Днес около 7.45 часа сутринта, при поредното тежко пътно-транспортно произшествие пред входа на УМБАЛ „Св. Марина“ във Варна, отново бе убит служител на лечебното заведение.

Във връзка с това, ние ръководството, служителите и работниците на УМБАЛ „Св. Марина“ – Варна, призоваваме за незабавни мерки по осигуряване на безопасността на медицинския персонал, пациентите на лечебното заведение, студентите от МУ – Варна, както и на всички граждани.

На последната сесия на общинската комисия по безопасност, провела се преди броени дни, присъстваха представители на УМБАЛ „Св. Марина“, които отново представиха документация, във връзка със сериозната опасност пред входа на лечебното заведение.

Надяваме се, че след поредния инцидент ще бъдат взети незабавни мерки от страна на компетентните органи и институции, с които ще се гарантира безопасността на всички граждани, нуждаещи се от високотехнологична медицинска помощ, а именно да се осигури нормален достъп до УМБАЛ „Св. Марина“ за служителите, студентите, пациентите и техните придружители.

Пресцентър на УМБАЛ„Св. Марина“ - Варна

*снимката е илюстративна

Следете всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

Бъдете с нас навсякъде и през вашия мобилен телефон!    


Коментари
Коментирай чрез Facebook
7
0
gerb (преди 8 години)
Рейтинг: 1586 | Одобрение: 306
Лека му пръст на човека, но съм ЗАБЕЛЯЗАЛ, че в Община Варна никой не си върши работата, както и нарушават само законите. Например: Лидия Маринова качи лични и конфедициални данни в сайта на община Варна. Констатирано е със закона за здравеопазването и закона за личните данни. Човекът, които е видял нарушението вече е уведомил съответните органи. 
ГЕЙБЕРО-ЕНИЧЕРСКА МАФИЯ.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама