От мястото! 25-годишно момиче е блъснато на улица "Пирин" във Варна

11.11.2014 / 11:48 23

Юлия Георгиева

Фото Румен Сарандев

25-годишна жена е била блъсната на пешеходна пътека от „Сеат“ с варненска регистрация, съобщиха от пресцентъра на полицията. Сигнал за инцидента е подаден в 11,10 часа.

Жената пресичала на пешеходната пътека на кръстовището на ул. „Пирин“ и „Македония“. В момента движението е затруднено в този участък в посока бул. „Цар Освободител“, видя репортер на petel.bg.

Въпреки, че местопроизшествието в момента е заградено с полицейски конуси, на мястото има екип униформени, които изясняват обстоятелствата, довели до инцидента.

Шофьорите обаче са изключително нервни и вместо да изчакат да преминат спокойно през образувалата се „тапа“, надуват клаксоните, което между другото може да им навлече глоба. 
Пометената пешеходка след удара е била контактна, но е отведена с линейка в Спешния център на МБАЛ „Св. Анна“, където се уточнят травмите.

По данни на полицията сеатът е бил управляван от 51-годишен варненец. Дали жената не се е огледала както трябва, или пък шофьорът е допуснал нарушение, тепърва ще се изяснява. 
Междувременно от полицията напомнят, че в цялата страна тече акция за проверка на пешеходците. Първите глоби в София вече бяха наложени на хора, които пресичат на нерегламентирани места, както и на шофьори, които отнемат предимството на пешеходците.

Следете 24 часа в денонощието най-ексклузивните новини от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
2
Уйо (преди 7 години)
Рейтинг: 40256 | Одобрение: 8231
Педалчето освен, че е просто голферче, то е и паднало от гората, след като на 25 годишен човек, казва тинейджър... Дори и не може и да прецени какво е 1 метър и какво са 5 метра явно. Редовното онаниране до там го е довело.
11
4
Уйо (преди 7 години)
Рейтинг: 40256 | Одобрение: 8231
Варна, напротив, има! От една, две, три дори години насам се забелязва сериозна промяна в поведението на пътя, на не малка част от шофьорите. Дали честите ремонти и задръстванията променят хората или нещо друго, но се забелязва нарастваща колегиалност сред шофьорите, така каквато само до преди 5 години беше немислима във Варна. Преди някой да спре на пешеходна пътека или да даде път на колега в затруднено положение, беше фантастика. сега не е така. Дано това продължи да се развива поне с това темпо.
12
4
Варна (преди 7 години)
Рейтинг: 92130 | Одобрение: 38205
Във Варна просто няма толерантност на пътя. Все едно някакви диви свине са влезли в колите. И да дадеш път на пътека някой калъп зад теб ще се разсвири или ще те надъни отзад.
"Защо ние убиваме децата?" - зададе въпроса през 1992 година един сръбски войник и сам отговори на него: "Понеже те някога ще порастат и ще дойдат да ни убият вече възрастни".
21
3
Уйо (преди 7 години)
Рейтинг: 40256 | Одобрение: 8231
Селяндурчетата дето обичат да газят хора на пешеходни пътеки, да се състезават за да хванат червеното, като видят зелена светлина да палят гумите и с газ да минават през локвите пред спирките, веднага наскочиха да защитават дебила блъснал жената. Тъпаци.
13
3
Уйо (преди 7 години)
Рейтинг: 40256 | Одобрение: 8231
Абе кретен, не виждаш ли, че е ударена на пешеходната пътека. Нищо чудно и капута да е бързал да "хване червеното" и изобщо не е гледал има ли човек на пътеката или не.
17
2
Уйо (преди 7 години)
Рейтинг: 40256 | Одобрение: 8231
Абе Георгиева, не виждащ ли, че жената е ударена в лявата лента. Какво ще рече не се е огледала? След като е стигнала до там, значи е гледала, вероятно някой е намалил или спрял да и даде предимство и дебила със Сеата понеже е бързал е приел класическата олигофренска маневра пред пешеходна пътека, водеща често до такива инциденти.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама