От мястото: Лудница в центъра на Варна! Светофарите на ключово кръстовище не работят, хаосът е пълен (снимки)

20.04.2017 / 14:00 12

снимки Петел.бг

Хаосът в движението в центъра на Варна е пълен! Наред с проблемите, които създава в придвижването на автомобили ремонтът на Аспарухов мост, светофарите на ключовото кръстовище на бул. „Мария Луиза“ и ул. „Шипка“ дават само жълт сигнал, предаде репортер на „Петел“.

Резултатът от проблема с автоматичната система за контрол на уличния трафик са клаксони и опасни ситуации на мястото, на което винаги движението е изключително оживено. Засега не е ясно каква е причината за проблема.

Очаквайте подробности!

Всяка минута очаквай сензационна новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във "Фейсбук" групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
роден във Варна (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Аз съм роден и съм живял цял живот във Варна. НО нямам търпение да се преместя на село.Града доста се опаплачи и честно да си призная всичкия този бетон ме отвращава от малък.Пък после нека да съм селянин Усмивка 
0
0
Варна до Варна (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
На запад (ако си ходил), всичко живо се придвижва с градски транспорт. Не знам кое поколение варненец си, но ако си от старо, вземи се ориентирай към краката, колелото и градския транспорт. Аз имам автомобил (закупен чисто нов, не 18924789 употреба), но ползвам велосипед, крака и градски транспорт, защото си живея на центъра. Живея на центъра защото наследствената ми къща е с Крепостен акт от 1885г. от пра- пра дядо ми, който също е роден в Гр. Варна. До колко си варненец, остава само да гадаем.
1
3
Варна (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Много хейт по шофьорите много нещо ей! Който има кола естествено че ще си я кара!Вие какво искате да се возим във вмирисания градски транспорт ли? Или да ходим пеш до работа при пположение че не всеки живее на сто метра от работното си място. Като не ви харесва миризмата на гориво ходете да живеете обратно на село там е чист въздуха
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Имам венерическо заоляване, боли ме оная работа, че имало задръстване, аз съм по южното черноморие до есента поне.
3
0
самата истина (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Сега като ремонтират моста и интеграцията на градския транспорт ще е приключила!Как да си оставят хората колите като автобусните маршрути не съответстват на пътникопотока!
2
5
АК (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ако слязат от колите поне половината, града ще стане доста по-добър - ще се намали шума, въздуха, трафика. Ама то пусто мързел, гледа да се качи на колата, сякаш няма два крака да ги използва...
4
1
Дудко (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Светофара ще оправят,но мъките заради моста ще са дълги,тази година по дълги от миналата,вервайте ми!!!Дано много от тези с колите да се вразумят и който може да я остави тая пуста кола,ако се обърне и помирише седалката пот гъзъ си,ще я продаде веднага!!!
12
1
Зори (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Преди избори:По време на ремонта ще се работи деннонощно,трафика ще бъде облекчен........Ухилен След избори:5 работника на обекта от 9 до 16 ч, полицай регулира само горе,а долу на левия завой всеки пети прережда колоната...................Поне една камера сложете с парите от нарушенията още един мост ще направите!:devil:
9
1
АК (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Не са виновни светофарите, а задкормилните у-ва. Тук 2 капки дъжд да паднат и започват огромните задръствания и селяните надуват клаксоните...
8
1
Никсън (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Мърши... 1 час докато стигна до работа сутринта...
12
2
.... (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
напишете нещо за километричното задръстване породено от рИмонта на моста
11
1
Истина (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Статистите от КАТ си пият кафето и няма кой да контролира движението
Напиши коментар

Последни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама