От мястото! Снимки от зверската тапа в центъра на Варна! Карат и в насрещното! Появиха се и работници

09.03.2015 / 11:14 62

Истински хаос цари в центъра на Варна. Затворен е бул. “8-ми Приморски” и бул. “Мария Луиза”, в отсечката от Червения площад до Катедралата.

Нервите на някои шофьори не издържат и те карат в насрещното.

Блокирани са и всички околни улички, които стотици шофьори са мислели, че ще бъдат по-слабо натоварени.

На всеки светофар "червеното" хваща колите в капан.

Тапа е по цялата улица "Иван Асен".

Движението се извършва само в едното платно, като е направено двупосочно. Въпреки това има шофьори, които или не могат или не искат да се оправят в лудницата и карат в насрещното.

Освен булеварда са затворени и прилежащите му улици- “Македония”, “Братя Миладинови”.

Причината са ремонтните дейности, за които “Петел” писа, че предстоят по целия бул. “8-ми Приморкси”, “Мария Луиза” и “Христо Ботев”.

Появиха се и работници, но засега явно по-скоро текат нещо като "оперативки".

Ако наистина не ви се налага, не минавайте с кола през центъра на Варна.

Следете 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
3
Лео (преди 8 години)
Рейтинг: 1656 | Одобрение: 501
Обикновено съм горд варненец, гордея се с града си, но вие, хора, ме карате да ме е срам. Мнооого жалко. Единият е същият безмозъчен кавал като този дето на снимката изпреварва в насрещното, нагла батка над закона, тлъст комплексар, който изцяло е забравил всякакви морали и подобни и вече е голям баровец, другият е толкова жалък със селянията си, недопустимото си поведение и отвратителна настроеност към добрите неща, които се случват в града... че най-силното му оръжие е да обижда жена и още по-важното - да я хапе за всяка нейна правописна грешка. Не си нищо повече от прост бек, както Мария ти загатна много правилно. Тя си разкрива името, а ти защо не? Мишката си ти. Преди да наклеветиш този профил, че е на Мария го разгледай, създаден е доста преди днес, можеш да видиш и че съм от потребителите с доста уважително отношение между подкрепи и несъгласия по коментарите (само да знаеш, че предварително си разкрит, знам, че сега ще наслагаш минуси на всичките ми коментари, то се очаква от някой с толкова силна злоба; няма проблем, аз имам достатъчно голяма разлика, мога да си позволя пораженията), очевидно съм създал впечатление на другите потребители в Петел, че имам право (обикновено). Много съм съгласен с нея. Мога да ти кажа и че както някой колега спомена по-долу ти си срам за Варна. Огромен. И си позволяваш, на всичкото отгоре, да говориш от името на всички варненци, че никой не бил доволен от ремонта. Така ли бе? Хайде пък да ти кажа, че никой (освен ако не страда от тревожно назадничаво мислене) не би негодувал срещу ремонт т.е. подобряване на инфраструктурата, а и каквото и да било подобряване въобще. Рим не е построен за един ден, съгражданино. Чували ли сте я тая поговорка там, откъдето идваш? А тази? Трай бабо за хубост? Естествено, че ще трябва да постискаме зъби. Няма как да щракнем с пръст и един булевард да е оправен без да се вдига шум, без да е било разкопано, без да е създало това хаос в трафика... И тук отново идва петелът, който непременно ще обвини ГЕРБ за абсолютно нормални неща. Много хейт, хора, не бива. Излагате се. Портних работи. Факт. Прави неща. Факт. Не знам дали Мария е пача, надали. Знам обаче, че си един кривчо, който никога няма да бъде доволен. Каза ти го жената - погледни с една идейка по-положително. Между другото, можеш да ми претърсиш коментара за грешки, аз нямам против. Виждам, че си имал шестици по БЕЛ в първите няколко класа, жалко, че от училището друго не си научил (като обноски и отношение) и си предположил, че едно недопускане на грешки е предостатъчно. Като гледам не ти носи щастие. И между другото: аз също забелязах всичките ѝ грешки, но не съм толкова дребнав, че да я хапя за нещо такова.
2
3
Уйо (преди 8 години)
Рейтинг: 42605 | Одобрение: 8085
Уйчето прави нерви.
5
2
Уйо (преди 8 години)
Рейтинг: 42605 | Одобрение: 8085
До "изпратете снимката в КАТ!": Пич и да я изпратят, куките нищо няма да направят. Дори и да искат не могат. Спасението е като има 1 или 2 катаджии които стоят от двете страни на участъка. Естествено, че ще трябва и да си вършат работата.
4
6
Уйо (преди 8 години)
Рейтинг: 42605 | Одобрение: 8085
Явно когато се обиждат потребители от потребители, от страна на модераторите на петел има явна избирателност какво ДА и какво НЕ да трият. Ако в сипенето на жлъч са споменати партии противници на БСП, коментарите се оставят, но обратното ли е, заминават в небитието. Петел, бъдете ОБЕКТИВНИ, когато цензурирате коментарите под статиите.
5
9
Варна (преди 8 години)
Рейтинг: 92130 | Одобрение: 38205
ако качеството е като на главната не знам колко дълго ще им се радваме на тез новите пътища
"Защо ние убиваме децата?" - зададе въпроса през 1992 година един сръбски войник и сам отговори на него: "Понеже те някога ще порастат и ще дойдат да ни убият вече възрастни".
4
6
sooon (преди 8 години)
Рейтинг: 405 | Одобрение: 160
ц ц ц .. гледам тука само разбиращи хора има с над 10 години опит на кметски стол. Поклон, много сте компетентни.
Платен репортаж
5
8
Варна (преди 8 години)
Рейтинг: 92130 | Одобрение: 38205
Тоя с жипа е голям тарикат
"Защо ние убиваме децата?" - зададе въпроса през 1992 година един сръбски войник и сам отговори на него: "Понеже те някога ще порастат и ще дойдат да ни убият вече възрастни".
0
3
nob (преди 8 години)
Рейтинг: 2 | Одобрение: -3
Олеле
8
2
sooon (преди 8 години)
Рейтинг: 405 | Одобрение: 160
Ремонта е нужен, но тея тарикати до кога ще ги търпим? Всеки бърза все пак.
Платен репортаж

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама