От патрулка в Морската във Варна: Прекратете събирането! Поставяте в риск вашето и на вашите близки здраве

20.03.2020 / 15:57 6

Редактор: Веселин Златков
e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bg

снимка: Фейсбук

В Морската градина на Варна днес обикаля полицейски патрул, който призовава гражданите да се разпръснат. „Прекратете събирането! Прекратете събирането! Прекратете събирането!“, звучи от високоговорител от полицейската кола.

От патрулката освен това звучи и съобщение, че гражданите нарушават извънредното положение, когато се събират повече от двама на разстояние по-малко от два метра на закрито или открито. Предупреждава се също, че хората, които не спазват тези условия заплашват своето и на своите близки здраве.

Трябва да се отбележи, че от публикувани кадри във Фейсбук личи, че по централната Алея на възрожденците в Морската градина на Варна могат да се видят доста хора, които спортуват, разхождат се или просто седят по пейките в първия ден на пролетта.

Информирайте се само от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финсова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
t-rex (преди 1 седмица)
Рейтинг: 701 | Одобрение: 146
и в квартала минаха бяха натикани трима в патрулката и казваха да не се струпваме. и това докато едни деца(10-12) на около 16-17г си свиваха цигари на пейката. замислих се ако и за наркотиците,алкохола и корупцията имаше такава офанзифа, за три години германците ще ни завиждат
3
0
kaka (преди 1 седмица)
Рейтинг: 9036 | Одобрение: 2151
Браво браво ,ето че и други са видяли тези същества които са на изчезване. Явно щъркелите са ги донесли по един по двама ,ето че и kris е срещал миналата година значи има популация.Дано грипа не ги уплаши ,че са много крехки и ги е страх да излязат от новите патрулки. А пък да се надяваме и повече хора да ги видят та да се зарадват. И ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ!
0
1
4udovi6teto (преди 1 седмица)
Рейтинг: 23099 | Одобрение: 7194
Днес момче и момиче от две съседни пейки в Морската градина си изпращаха въздушни целувки. Патрулката ги отмина. Ухилен  Днес момче и момиче от две съседни пейки в Морската градина си изпращаха въздушни целувки. Патрулката ги отмина.
Валери Станков
5
11
kris (преди 1 седмица)
Рейтинг: 119691 | Одобрение: 1486
Кака.....миналата година с жена ми видяхме един жив полицай в града.....Спряхме, движението се здръсти, но успяхме да го снимаме.....От другите коли също наслязаха хора и почнаха да снимат.....!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
2
1
kaka (преди 1 седмица)
Рейтинг: 9036 | Одобрение: 2151
Брей Брей ,радвам се като виждам полицай ама ще е хубаво и през другото време да има полицай обикалящи главните улици и морската.
2
2
4udovi6teto (преди 1 седмица)
Рейтинг: 23099 | Одобрение: 7194
Идиоти.Ангелче
Валери Станков

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама