От полицията във Варна: Арестуваха мъж с около 100 грама марихуана, двама са задържани дрогирани зад волана

08.11.2018 / 10:33 0

Във вторник, в гр. Суворово, при извършена полицейска проверка на И.Д. (34 г.), местен жител, е установено, че същият държи в себе си суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 92,97 гр., съобщават от полицията във Варна.

 По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Девня. И.Д. е задържан за срок до 24 часа.
Вчера, около 15:00 часа, в гр. Варна, в ж.к. «Вл. Варненчик», при извършване на полицейска проверка на л.а. «Фиат» с водач А.М. (28 г.), местен жител, е установено, че същият управлява колата след употреба на наркотични вещества. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. 
По-късно, около 16:50 часа, в гр. Девня, при извършване на полицейска проверка на л.а. «Пежо» с водач И.Д. (29 г.), местен жител, е установено, че същият управлява МПС след употреба на наркотични вещества. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Девня. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.
Малко след полунощ в срязда, около 01:20 часа, в гр. Варна, на ул. «Топола», при извършване на полицейска проверка на л.а. «Фиат» с водачка М.Й. (24 г.), местна жителка, е установено, че същата управлява МПС след употреба на алкохол с концентрация 1,51 промила в издишания въздух. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Жената е задържана за срок до 24 часа.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама