От понеделник започва кандидатстването за яслите във Варна, родителите трябва да пуснат ново заявление

07.01.2021 / 12:32 3

снимка: Live.Varna.bg

Системата за прием в общинските детските ясли ще бъде активна на 11.01.2021 (понеделник), след 10 ч., съобщават от дирекция „Здравеопазване“ към Община Варна. Всеки родител, който желае детето му да участва в класирания за прием в детска ясла през 2021 г., е необходимо да регистрира ново заявление.

Всички заявления, подадени през миналата година, са неактивни и е необходимо да се регистрират нови.

Родителят може да кандидатства за прием на дете във всички детски ясли на територията на общината, без значение от района на местоживеене. Електронната система за прием е отворена за регистрация  целогодишно, с изключение на три дни преди обявяване на всяко класиране.

Входящият номер на заявлението няма значение, децата влизат в низходящ ред по брой точки, а при равни условия се прилага функция по генериране на случайни числа и децата се подреждат във възходящ ред по случайно число. При класирането ще се взема предвид и подредбата на желаните детски ясли в заявлението, като за всяко желание ще се начисляват допълнителен брой точки. По този начин детето ще има възможност да се класира по най-предходно желание.

Двете големи класирания за детските ясли ще се проведат през месец май и месец август. При наличие на свободни места се предвиждат и други класирания. Повече подробности ще бъдат обявени в „График на дейностите по приемане на децата в детските ясли на територията на Община Варна през 2021 година“ на сайта на Община Варна, след отваряне на системата.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
4
ПраБългарин (преди 2 седмици)
Рейтинг: 21528 | Одобрение: -7017
На се прави на тъп, няма нужда, кажи след 89 колко градини са ремонтирани, не говоря за нови, само за ремонти, също и училища, болници, пътища, кога си виждал ремонти в морската градина, от скоро мият улиците с вода... Дай ми пример с по добро управление след 89г и с по добри финансови показатели, кредитен рейтинг, бвп и т.н. От умрял писмо получавал ли си, защото аз сега ще чакам да го получа.
2
0
:) (преди 2 седмици)
Рейтинг: 18148 | Одобрение: 6113
Колко училища и градини са построени преди ГЕРБ и колко са затворени заради ГЕРБ. Боко не може да ремонтира толкова, колкото са направени. Той може само да ремонтира и то пак некачествено. Тия градини са направени от предишните, той сега ще ги ремонтира, да не ги е построил той. Айсиктир! 
0
5
ПраБългарин (преди 2 седмици)
Рейтинг: 21528 | Одобрение: -7017
Къде са форумните мишки, къде сте се скрили дребни и изгубени душици, кога преди Бойко е имало ремонт на детски градини... и то не само тази е ремонтирана, също и училища, филиали към тях. Училище Димчо Дебелянов, освен че се ремонтира направиха и салон за физическо. Да не виждам олигофренски хейтъри да пишат след моя пост. Казах!!!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама