От последните минути! Четириетажна кооперация рухна в Истанбул (видео)

22.04.2019 / 19:02 2

Кадър: Туитър

Четириетажна кооперация рухна в Истанбул. Сградата пропадна в пропаст заради свличане на земни маси. 

За щастие инцидентът се е разминал без жертви. Обитателите на сградата са били евакуирани рано сутринта, а опасният участък е бил отцепен. 

Сградата се е срутила от височина няколко десетки метра в присъствието на обитателите й, на които не могат да сдържат виковете си на ужас.

Съдейки по кадрите хората са били извеждани екстрено от домовете си - на балконите на падналата сграда се вижда простряно пране, има и отворени прозорци. 

Все още не са ясни какви са последствието от свличането на земните маси. В съседство се намират още десет къщи, които са в непосредствена близост до образувалата се пропаст. Техните жители също са евакуирани. 

Превод: Блиц

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
8
11
ДИВАКА ПАК СЕ ИЗАКА (преди 1 месец)
Рейтинг: 7115 | Одобрение: 1615
Такова стоителство само у нас и в Турция може да се узакони че да простират гащи по терасите . Строителство на скат , с подпочвени води и септични ями . За 500 години не сме дръпнали много напред от турчалята . Няма какво да се правим на обидени от такава констатация .
Бившият на Деси Радева , депутат от БСП и член на изпълнителният комитет на БСП със скандално минало . Подсъдим по знаковото дело за "Софийски имоти" и оправдан по изтекла давност !
6
1
клюкар (преди 1 месец)
Рейтинг: 4040 | Одобрение: 1865
Не само у нас се правят икономии Явно цялото петно е свлачищен район Ще има и още подобни пропадания
аз

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама