От последните минути! Героизъм в извънредна ситуация на границата с Турция! Ген. Илиев заловил сам 30 организирани афганистанци

15.11.2015 / 13:16 15

Бившият главен секретар на МВР е ловувал сам в Странджа, когато се натъкнал на нелегалните имигранти, предаде "Флагман".Бившият главен секретар на МВР от правителството на Тройната коалиция ген. Илия Илиев, който е и запален ловец, току-що сам е респектирал и повалил на земята бригада от над 30 добре организирани афганистанци, пресекли българо-турската граница. Това съобщи за Флагман.Бг местен жител на странджанското село Голямо Буково.

Генералът е бил сам за прасета в ловното поле Осман баир, когато се натъкнал на десетките нелегално преминали границата ни чужденци. Той реагирал изключително адекватно и успял да ги застави да стоят неподвижно на земята.

Към момента за Осман баир пътуват гранични полицаи, съобщиха за Флагман.Бг от кметството в Голямо Буково. Районът ври от нелегални имигранти през последните дни и полицията не насмогва да залови всичките.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
corector (преди 7 години)
Рейтинг: 5901 | Одобрение: 2641
Той "кльона", никога не е имал спирателна функция.За това и беше на няколко стотин метра или повече на наша територия.Функцията му беше да сигнализира за преминаване и да даде време на граничарите да прибягат до участъка.Много от нарушителите минавайки през кльона си мислеха, че вече са минали границата при среща с граничарите, но уви!При сега създалата се ситуация има едно единствено средство, което може да помогне(но за съжаление не осъществимо).И то се нарича "китайската стена".Това което се случва в момента е точно това което се е случвало преди векове-преселение, нашествие, както искате го наречете!
19
1
Варна (преди 7 години)
Рейтинг: 92130 | Одобрение: 38205
Става за премиер 
"Защо ние убиваме децата?" - зададе въпроса през 1992 година един сръбски войник и сам отговори на него: "Понеже те някога ще порастат и ще дойдат да ни убият вече възрастни".
42
3
морският (преди 7 години)
Рейтинг: 37444 | Одобрение: 21759
Толкова ли сме немощни като държава,че не можем една ограда да изградим?!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама