От последните минути: Примката около групата на Митьо Очите се затяга

10.08.2018 / 11:12 3

Снимка Булфото

Специализираната прокуратура възложи проверка на бургаската охранителна фирма, свързана с Димитър Желязков. Това съобщиха от пресцентъра на Прокуратура на Република България, предаде Блиц.

 

Проверката на дружество „Аркус-сигурност Бургас“ и свързаните с него физически и юридически лица е възложена на Националната агенция за приходи и ГД „Национална полиция“.

Проверката се възлага във връзка с разследване на специализираната прокуратура на организирана престъпна група за рекет, телесни повреди, разпространение на наркотици. 

По делото към наказателна отговорност са привлечени 10 лица.

При проведената на 2 август 2018 г. специализирана акция на територията на Бургаска област бяха претърсени над 30 различни адреса, включително и офиси на фирми и домове. В някой от тях бяха открити пари, оръжия, боеприпаси и черно счетоводство с бележки за суми, които трябва да се дадат на едно от обвиняемите лица – Д. Желязков.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
0
big (преди 4 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Тук виждам стила на Блиц. Митьо Очите, Бенчев и т.н. хранят много: полицаи, прокурори, съдии, адвокати. Не мисля, че те са допуснали грешка и някой ще отиде в затвора, дори да ги проверяват 10-15-20 години назад - всички са "ангели"! Всички "защитени свидетели" ще се изпарят яко дим по време на съдебните заседания, ако съществуват ще се откажат от показанията си.
6
1
БАЙ ХОЙ (преди 4 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
каква примка , какви пет скъсани лева бе ! ГРАБИ са на власт десет години - десет години Митко коли и беси по южното черноморие ! Влезе с десет "гардероба" в едно заведение , полицаите после два дни събираха гилзи и министъра на вътрешните работи /мама Бъч/ се изцепи , че митето бил почтен бизнесмен с три законни фирми ! КОН.ПИ.ПЯ и нам си ко го дебнали две години и направили много тайна разработка да го хванат , ама той направил банкет  с 30 човека и на другия ден напуснал страната ! Такива приказки и във вигвамите на малките индианчета не разказват бе ! 
6
0
Варна (преди 4 месеца)
Рейтинг: 42219 | Одобрение: 21839
каква примка бе след два месеца шще е на свобода в чужбина и с милиони в офшорките. някой смята че ще се върне ли хахах
ОСТАВКА НА ПОРТНИХ И ЦЕЛИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ!
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама