От последните минути! Записите от камерите разкриват нечовешка жестокост при убийството на Нягол!

24.03.2015 / 11:57 60

Орлин Филиповски, "Блиц"

Разходки с пазарска количка и гаври от типа: „„Ши пейш „Даньова мама“ и св***и ши прайш!“ са били част от шокиращите „етюди“, които са се разиграли на паркинга на варненския Гранд Мол, където е бил пребит до смърт Нягол Петров. 52-годишният мъж бил завлечен в приземието на мола, докато се разхождал в търговския комплекс, и бил подложен на жестоки гаври и унижения. При това не само от тримата обвинени в убийството му гардове – Ангел, Красимир и Цветан. Според "Блиц" в увертюрата участие има и началника на смяната им – Светослав Миланов, който към момента е привлечен само като свидетел към делото срещу подчинените му.
„Тоя го сваляйте за ремонт“ – с тази реплика на началника на смяната започва началото на агонията на Нягол, продължила около 2 часа, съобщи "Блиц". Отговорникът на охранителите видял Нягол да се разхожда и разпоредил да бъде изведен, като логична причина за това „ръководно“ решение не се посочва, поне към този момент на разследването. Обадил се на своя подчинен Тихомир Петров, който е един от свидетелите, присъствали на жестокия побой над клетника. И му казал да извика другите да изкарат навън посетителя, „защото бил пиян“, доверяват източници на вестника, отлично запознати с бруталния случай. Нягол действително е употребил алкохол, като в кръвта му е имало 1,49 промила, доверяват осведомени, но по никакъв начин не е бил агресивен или конфликтен. Тихомир от своя страна се обадил на Цветан и Красимир. През това време при Нягол отишли началникът на смяната -Светослав, и Ангел. Хванали го и го завлекли на паркинга. 

Там, в приземието, където се намира командната зала с мониторите, както и други административни помещения и такива за помощния персонал, се събират петима души. Това са тримата задържани за убийството гардове и двамата, поне към момента, свидетели – Светослав и Тихомир, разкриват техни колеги, гледали видеозаписите. Тогава започва и чутовната гавра с Нягол. „Всичко – гаврите плюс побоя, е точно 17 минути. Налагат го с юмруци и ритници около 4-5 минути“. Увертюрата към зверския побой е също толкова страшна.

Неописуемо е унижението, на което е бил подложен 52-годишният мъж. „Пъхали са го в пазарска количка и са го разхождали. След това са го карали да пее „Даньова мама“ и „Зайченцето бяло“. Става въпрос за нещо страшно! Според свидетелски показания, началникът на охраната – Светослав, е казвал: „Ши пейш и с****и ши прайш!“, разкрива изтоичникът безобразията, които са се случили на паркинга и са предшествали зверството, довело до смъртта на Нягол. Човекът изпял две-три строфи и гардовете започнали да го бият. Тогава той се вкопчил във вратата на командната зала и обезумял от панически страх, неистово търсел изход за спасение.

„Човекът искал да избяга, но не му се получило. Хванали го и го спукали от бой! Това, че се хванал за врата, още повече ги изнервило…“, разкрива пред „Шоу“ човек от мола, който е един от немалкото, които знаят какво се е случило. Нягол се опитал да избяга през друга врата и тогава го хванал Красимир, който му казал: „Падни за 20!“. След това влязъл в командната зала, съблякъл си ризата, излязъл, нахлузил сини латексови ръкавици и почнал да налага с юмруци жертвата. Ангел пък снимал с телефона си. Гардовете така пребили Наягол, че строшили всичките му ребра от лявата страна. Гръдната му кост увиснала и притиснала белият дроб. Счупено било и ребро от дясната страна, което се забило в дроба и впоследствие се оказало причина за смъртта на клетника.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
8
0
AlSists (преди 9 години)
Рейтинг: 1270 | Одобрение: 590
Охраната - т.н. "физическа" е необходимо отново да премине към МВР. Все пак там са професионалисти. Тези измислени частни фирмички за охрана и самоохрана се превръщат в "бойни дружинки" на някой "велможа" и имат самочувствието, че щом "шефът" е недосегаем, такива са те!!! В повечето от тези фирми контролът по назначаването е занижен!! И ето последствията.
34
0
varnas0und (преди 9 години)
Рейтинг: 265 | Одобрение: 135
И вие щв правите и вие ще правите... само, че не Даньова , ами вашата майка ще я споменавате постоянно ;)
Паулу Коелю
41
0
zakluch (преди 9 години)
Рейтинг: 31170 | Одобрение: 5610
Смъртна присъда в БЪЛГАРИЯ! МАЙ ОТ ДРУГО НЯМА ДА СЕ УПЛАШАТ ИЗВЕРГИТЕ :(
Повече за мен тук Ключодържатели
33
2
Варна (преди 9 години)
Рейтинг: 92131 | Одобрение: 38206
а къде е полицията в цялата работа не може да не е имало жалби сигнали. там е заровено кучето . като я няма котката мишките играят хоро
"Защо ние убиваме децата?" - зададе въпроса през 1992 година един сръбски войник и сам отговори на него: "Понеже те някога ще порастат и ще дойдат да ни убият вече възрастни".
69
3
Добър (преди 9 години)
Рейтинг: 13200 | Одобрение: 8920
Какво им крият лицата на тези боклуци, качулки им дали. Нека се гордеят семействата им. Всички носят отговорност и са виновни. От продавачките, които не са реагирали, управителя на моля онзи пендал, който се крие като мишок от отговорност, до малоумните момченца тръгнали да бият 50 кг възрастен пиян човек. Първо трябва да ги смажат от бой, но по същият начин 5 на1, после да ги осъдят и да не се появяват до живот навън. Явно политиката на мола е такава, да не се наруши спокойствието на клиентите. Всички са виновни, полиция, общината, най-вече хорското безхаберие.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама