От утре спират автомобилите по Крайбрежната алея във Варна от басейна до Рибарския плаж.

14.05.2019 / 10:39 7

Снимка: "Дарик"

От утре, 15 май, ще бъде ограничено влизането с автомобили на крайбрежната алея "Капитан Георги Георгиев" - в частта от Рибарски плаж до плувен комплекс "Приморски", съобщи Moreto.net. Това гласи заповед на кмета на Варна Иван Портних, която ще е в сила до средата на септември. 


Пропускателният режим на обособените КПП-та ще се обслужва денонощно от група "Общинска полиция" при ОД на МВР.

Зареждането на търговските обекти ще се осъществява в интервала от 05.00 до 08.00 ч. Допускането на автомобили за зареждане на търговските обекти ще се осъществява само от КПП 1.

Извън часовите интервали посочени по-горе, да не се допускат никакви МПС, гласи кметската заповед.

Изключение правят автомобилите, обслужващи културни и спортни мероприятия, провеждащи се на територията на Крайбрежна алея "Кап. Георги Георгиев", при условие, че мероприятията са предварително съгласувани с Община Варна и концесионера.

За обезпечаване на дейността на територията, община Варна предоставя на концесионера 25 пропуска за МПС. Допускането на тези автомобили ще се осъществява само от КПП № 1 и само в часовия интервал от 23.00 до 05.00 часа.

С кметската заповед се определя и маршрутът на автовлакче, което ще се движи от кръговото на Морска гара по ул.”Вълноломна” и алея "Капитан Георги Георгиев"до четвърта буна и обратно.

Нарушителите ще бъдат санкционирани по Закона за движение по пътищата, Наредбата за обществения ред на Община Варна и др., се посочва още в кметското разпореждане.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
10
1
squeezer (преди 2 месеца)
Рейтинг: 8624 | Одобрение: 3269
цялатаааа,цялатааааа крайбрежна затворете не само там,че долу е някъв ад от селяндури с коли....................
3
3
vampiro (преди 2 месеца)
Рейтинг: 524 | Одобрение: 139
Миналото лято също ги спряха, ако не ме лъже паметта и предишните лета също. То си е традиция за летния сезон да спират там колите. Аз и през другото време не виждам много коли там, пък слизам поне веднъж седмично.
Ако си прекалено уверен в себе си, значи си глупав!
10
12
Варна (преди 2 месеца)
Рейтинг: 60463 | Одобрение: 31703
Нексус кво са прайш ве пъпеш. Цяла Варна знае че тимаджийката Гърдева е шефка на ГЕРБ в общинския съвет, а Пашов от Хидрострой е съветник от ГЕРБ. То бива помиярщина ама вашето плаче за народен съд. Няма друга оправия 
ОСТАВКА НА ПОРТНИХ И ЦЕЛИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ!
13
11
Варна (преди 2 месеца)
Рейтинг: 60463 | Одобрение: 31703
досега разрешено ли е било с кола да минаваш ? А нещо за Алеята от Рибарския към буните? Там даже тротоар няма. хора и коли се газят. кметчето се прави, че не вижда, щото да не ядоса големите.
ОСТАВКА НА ПОРТНИХ И ЦЕЛИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ!
3
14
n eXu s (преди 2 месеца)
Рейтинг: 123474 | Одобрение: -4771

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама